19 / 04 / 2024

Daikin klimalarda yılbaşına özel fırsatlar!

Daikin klimalarda yılbaşına özel fırsatlar!

Daikin, 2015 yılına daha konforlu bir başlangıç yapmak isteyen müşterilerini düşündü ve yılbaşına özel bir kampanya hazırladı. Yeni yılda klima sahibi olmak isteyen herkes özel fırsatlarla Daikin klima sahibi olabilecek.



Tüketici ihtiyaçları doğrultusunda, yaz-kış demeden kampanyalarına devam eden Daikin, bu kez, 2015’e girerken daha konforlu ve daha verimli bir yıl dileyen müşterilerini düşündü.  Dört mevsim yüksek konfor ve enerji tasarrufu sağlayan klimaları ile müşterilerine çevreci çözümler sunan Daikin, yılbaşına özel bir kampanya hazırladı.

31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında; yeni yıla klimasıyla girmek isteyen tüketiciler özel fırsatlarla Daikin klima sahibi olabilecek.  Yapı Kredi Worldcard sahipleri ise, Daikin klimasına yılbaşına özel ödeme kolaylığı ile sahip olacak. İhtiyaçları doğrultusunda Daikin’in geniş ürün gamında yer alan Tegora, Shira, Emura, Ururu Sarara ve Nexura split klima modellerinden birini seçen Worldcard sahipleri, bütçesine göre farklı taksit olanaklarından yararlanabilecek. Klimasını şimdi alıp, ödemeye Mart 2015 tarihinde başlamak isteyen Worldcard’lılar, 7 taksit imkanından yararlanabilecek. İsteyen Worldcard sahipleri de, 9 taksit fırsatı ile klimasını alabilecek. 

Kullanıcılarının farklı ihtiyaç ve beklentilerine geniş ürün gamı ile çözümler sunan Daikin, konfor ve enerji verimliliğini bir arada sunan modelleri ile dünyanın 160 ülkesinde müşterilerinin beğenisini topluyor.



Geri Dön