24 / 04 / 2024

Damga Metro Göztepe Evleri fiyat listesi!

Damga Metro Göztepe Evleri fiyat listesi!

Firma: Damga Konut Yapı A.Ş

Proje: Damga Metro Göztepe

3+1 tip konutlara yer verilen Damga Metro Göztepe projesinde ön satışlar başladı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor...



Ön satışların başladığı Bağcılar Metro Göztepe projesinde 3+1 dairelere yer veriliyor.  Damga Konut Yapı A.Ş  imzası taşıyan projede dairelerin büyüklükleri 120 metrekare, 125 metrekare, 128 metrekare, 130 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 


İstanbul Bağcılar'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan  Damga Metro Göztepe  projesinde toplam 273 konut daireye yer verilecek.


Damga Metro Göztepe Evleri fiyat listesi!

Damga Metro Göztepe fiyat listesi metrekare bazında 4 bin 750 TL'den başlıyor. Yüzde 20 peşinat ve 30 aya varan vade imkanı sunulan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı da sağlanıyor.


8 bin 83 metrekare alana sahip Göztepe Damga Metro'da, kamelyalar, süs havuzları, spor tesisleri, hamam, sauna, otopark gibi olanaklar da sunuluyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe projesi İstoç, Oto Center ve Ticari Kurumlara, 3. Havalimanı yolu, TEM ve Basın Ekspres'e de yakın mesafede yer alıyor. 


Telefon: 0212 550 08 88 

Web: http://www.damgametrogoztepe.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön