28 / 03 / 2024

Damga Metro Göztepe fiyat!

Damga Metro Göztepe fiyat!

Firma: Damga Konut Yapı A.Ş

Proje: Damga Metro Göztepe

Damga Konut Yapı A.Ş tarafından hayata geçirilen Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. İşte Damga Metro Göztepe fiyat listesi...




Bağcılar'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan  Damga Metro Göztepe  projesi  Damga Konut Yapı A.Ş  tarafından hayata geçiriliyor. 


Ön satışların başladığı Bağcılar Metro Göztepe projesinde 273 konut yer alıyor. 3+1 dairelere yer verilen Damga Metro Göztepe projesinde konutların alanları 120 metrekare, 125 metrekare, 128 metrekare, 130 metrekare olarak tasarlandı. 


Damga Metro Göztepe fiyat! 


Damga Metro Göztepe fiyat listesi metrekare bazında 4 bin 750 TL'den başlıyor. Projede  ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat ve 30 aya varan vadeler sunuluyor. Ayrıca projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı da sağlanıyor.


8 bin 83 metrekare alan üzerinde yükselen Göztepe Damga Metro'da, kamelyalar, süs havuzları, spor tesisleri, hamam, sauna, otopark mevcut.


Bağcılar Damga Metro Göztepe projesi İstoç, Oto Center ve Ticari Kurumlara, 3. Havalimanı yolu, TEM ve Basın Ekspres'e de yakın konumda bulunuyor.


Web: http://www.damgametrogoztepe.com/

Telefon: 0212 550 08 88 

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön