29 / 03 / 2024

Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri!

Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri!

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’ nda sergiledi. Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri...



Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’nda sergiledi. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ISK Sodex Fuarı’na geniş bir ürün yelpazesi ile katılan Danfoss Türkiye, birçok yeni ürününün de Türkiye lansmanını fuarda yaptı.


HVAC alanındaki yenilikleri yakından görmek ve Danfoss uzmanlarından bilgi almak isteyen sektör profesyonellerini Danfoss standında ağırlayan Danfoss Isıtma Çözümleri Pazarlama ve Destek Hizmetler Müdürü İbrahim Bilgiç, “Sahip olduğumuz 80 yıllık mühendislik birikimimizi fuar ziyaretçileri ile paylaşmaktan mutluluk duyduk” dedi. 


Bilgiç, “Bölgesel Isıtma, Güç Elektroniği, Isıtma Çözümleri, Ticari Kompresörler ve Soğutma Sistemleri alanlarında çok geniş bir ürün yelpazesi ile ISK Sodex Fuarı’na katıldık. Fuarda sergilediğimiz ürünler arasında; Termostatik Radyatör Vanaları, Döşemeden Isıtma Sistemleri, DEVI Isıtma Kablosu Çözümleri, Daire İstasyonları, Kalorimetreler, VLT Drives/Sürücüler, Solar ve Rüzgar İnvertörleri, Soğutma ve İklimlendirme Kontrolleri ve Ticari Kompresörler yer aldı.  Danfoss standı bu yönü ile sektör profesyonellerinin HVAC alanındaki farklı beklentilerine çözüm sundu” diye konuştu.


Temel felsefemiz; enerji tasarrufu ve konfor


Enerjinin çok pahalı olduğu günümüzde, enerji tasarrufu sıklıkla gündeme gelmekte ve bu konuda çözüm önerileri sunulmakta. Burada önemli olan; enerji tasarrufu yaparken mevcut yaşam konforumuzu da koruyabilmektir diyen Danfoss Isıtma Çözümleri Pazarlama ve Destek Hizmetler Müdürü İbrahim Bilgiç, “Kış aylarında, evlerimizde birkaç kat kazak giyerek ve üzerimize battaniye alarak, ısınma amacıyla ‘enerjide tasarruf’ sağlayabiliriz ama konfor sağlayamayız. Danfoss ürünlerinin temel felsefesi kullanım alanlarında; ‘enerji tasarrufu ve konforu’ birlikte sunmaktır. Danimarka, Almanya, İngiltere, Rusya, Polonya ve Amerika gibi ülkelerde kazandığımız tecrübeleri Türkiye’ye taşıyoruz” dedi.




Geri Dön