16 / 04 / 2024

Danış Park fiyat listesi!

Danış Park fiyat listesi!

Firma: Danış Yapı

Proje: Danış Park

Danış Park fiyat listesi bilgileri için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Maltepe Danış Park Evleri'nde ödemeler yüzde 30 peşinattan sonra banka kredisi ile taksitlendiriliyor...




Danış Park Evleri İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde  Danış Yapı  tarafından hayata geçirildi.  Danış Park  fiyat listesi bilgilerinden önce Maltepe Danış Park Evleri'nin detayları hakkında bilgi verelim.


Maltepe Danış Park Evleri 94 adet konuttan meydana geliyor. Maltepe Danış Park Evleri satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Danış Park Evleri'nde 2 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı.


Maltepe Danış Park Evleri 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edildi. Maltepe Danış Park Evleri'nde yüzme havuzu, yürüyüş yolları, spor tesisleri, sosyal aktivite alanları, güvenlik, otopark gibi olanaklar yer alıyor.



Danış Park fiyat listesi!


Danış Park fiyat listesi bilgileri için 0216 441 72 75 numaralı telefonu arayarak Danış Park Maltepe satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Maltepe Danış Park Evleri ödemeleri yüzde 30 peşinatla banka kredili olarak yapılıyor. Maltepe Danış Park Evleri'nde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.


Maltepe Danış Park nerede?

Maltepe Danış Park adres : Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi Yasemin Sokak No:2 A Blok Maltepe - İstanbul


Danış Park Evleri iletişim bilgileri

Telefon: 0216 441 72 75

Web Adresi: www.danispark.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön