25 / 04 / 2024

Dap Kağıthane ofis projesi Ekim'de satışta!

Dap Kağıthane ofis projesi Ekim'de satışta!

Dap Yapı, Kağıthane'de Z Ofis ve Bumerang Ofis'ten sonra bölgede 2 yeni projeyi daha görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Ekim 2013'te satışa çıkacak olan Kağıthane ofis projesinde metrekare fiyatlar 7 bin 500 TL'den başlıyor...



Dap Yapı Kağıthane'de Z Ofis ve Bumerang Ofis projelerinin ardından 2 yeni ofis projesini de satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Ekim 2013'te resmen satışa sunulacak olan Dap Yapı Kağıthane ofis projesinde metrekare birim fiyatları 7 bin 500 TL civarında olacak. 


Bedava ofis

Kağıthane’de, Z Ofis ve Bumerang Ofis projelerinin rekor sürede alıcı ve yatırımcılarla buluşması üzerine “bedava ofis” konseptini devam ettirmeye karar veren Dap Yapı, bölgede dönüşüm temasına uygun arsalarda proje geliştirmeyi sürdürüyor. 


Dap Kağıthane ofis projesi Ekim de satışta!


Kağıthane'yi Dap Vadisi yapacağız

Kağıthane'yi Silikon Vadisi gibi Dap Vadisi yapacaklarını vurgulayan Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kağıthane'de 2 yeni projeyi Eylül sonu ya da Ekim 2013 aylarının başı gibi satışa çıkaracaklarını ifade etti. 


4 yeni proje yolda


2013'ün son çeyreğined toplam 4 yeni projeyi satışa sunacaklarının altını çizen Yılmaz, "Kağıthane ve Kartal’da hayata geçireceğimiz 4 yeni projeyle birlikte toplamda 3 milyar TL’lik bir portföye ulaştık" dedi.


İnşaat sektörünün en büyük projelerinden biri Kartal'a

Emlak GYO çatışı altında güçlü, saygın ve benzersiz bir projeye imza atacaklarını belirten Yılmaz, Karta projesinin inşaat sektörünün gelmiş geçmiş en büyük hacimli projelerinden biri olacağını vurguladı. 


İçinden hızlı tren de geçiyor

Kartal projelerini Aralık 2013'te satışa çıkarmaya planladıklarını vurgulayan Yılmaz, "65 bin metrekarelik arsada, içinden hızlı tren geçen, okul, AVM, hastane, rezidans, ofis ve cami gibi birçok farklı unsuru barındıracak olan ve önünde marina bulunan ilk karma projenin lansmanı için gün sayıyoruz" ifadesinde bulundu.


Maltepe projesi Aralık'ta satışta

Dap Yapı'nın bir diğer projesi de Maltepe'de yükselecek. Karma konseptte tasarlanacak olan projenin Kasım 2013'te satışa çıkması planlanıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön