28 / 03 / 2024

Dap Nişantaşı projesi için ilk adım atıldı!

Dap Nişantaşı projesi için ilk adım atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Holding'in oldu...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen İstanbul Nişantaşı'ndaki Marmara Üniversitesi kampüsü arazisinin yeni sahibi Eltes İnşaat ile İstlife Yapı İş Ortaklığı, ilk adımı atarak 70 milyon 550 bin TL'lik ödemeyi bugün gerçekleştirdi. 

Ziya Yılmaz: Attığımız adım, heyecanımızın bir göstergesi

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Nişantaşı bölgesini önemsediklerini, bu doğrultuda ihaleyi kazanarak Nişantaşı'na DAP Yapı imzası atacaklarını söyledi. Yılmaz sözlerine şu şekilde devam etti, "Ülkemize ve İstanbul’un potansiyeline güveniyoruz. Bu güven duygusu doğrultusunda Nişantaşı’nın kendine has atmosferi ve çekiciliğine kendi vizyonumuzu katarak bölgeye bir eser kazandırmak istiyoruz. Bugün attığımız adım, Nişantaşı’na duyduğumuz heyecanın bir karşılığı niteliğindedir. DAP Yapı’nın ayrıcalığını, Nişantaşı gibi İstanbul’un hatta ülkemizin en nadide semtlerinden birisinde sergileyecek olmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz."

Konut, ticari ve park alanları

Dap Yapı Nişantaşı projesi toplam 25 dönüm arsa alanına sahip. Bu alanın 11 dönümü ticaret ve konut alanı, 1 dönümü sadece ticaret alanı ve 7 dönümüm de park alanı olarak belirlendi. Konutların ve ticari alanların kat yüksekliği 10 olacak. Ticaret alanındaki yükseklik sınırı da 5 kat olarak belirlendi. Arsanın emsale esas inşaat alanı da toplam 26 bin 887 metrekare olarak hesaplandı. Arazinin bitişiğinde Ihlamur Kasrı Doğal ve Tarihi Sit Alanı bulunması dolayısıyla yeşil alan düzenlemesi de yapılacak. 


Web: http://dapyapi.com.tr/


Geri Dön