25 / 04 / 2024

DAP Yapı, İ Ofis için ön talep topluyor!

DAP Yapı, İ Ofis için ön talep topluyor!

DAP Yapı, Kağıthane'de, Z Ofis ve Bumerang Ofis projelerinin yoğun ilgi görmesi üzerine bölgede dönüşüm temasma uygun arsalarda proje geliştirmeyi sürdürüyor. Şirket, projelerin bitişik parselinde hayata geçireceği İ Ofis için ön talep topluyor....




DAP Yapı, Kağıthane'de, Z Ofis ve Bumerang Ofis projelerinin yoğun ilgi görmesi üzerine bölgede dönüşüm temasma uygun arsalarda proje geliştirmeyi sürdürüyor. Şirket, projelerin bitişik parselinde hayata geçireceği İ Ofis için ön talep topluyor. Dap Yapı, 2013'ün son çeyreğinde dört yeni projenin startını vermeye hazırlanıyor. 


3 milyar TL'lik hacim İkisini, Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirecek olan şirket, diğer iki proje içinse Asya yakasında Kartal-Maltepe bölgesini seçti. Projelerin lokasyon anlamında mükemmel olduğunun altını çizen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kağıthane'nin ofis, Kartal-Maltepe'nin ise karma konseptte konumlandırılacağı bilgisini verdi. Projelerin toplam hacmi ise 3 milyar TL'yi bulacak. 


Kağıthane'de, Z Ofis ve Bumerang Ofis projelerinin rekor sürede alıcı ve yatırımcılarla buluşması üzerine "bedava ofis" konseptini devam ettirmeye karar veren Dap Yapı, bölgede dönüşüm temasma uygun arsalarda proje geliştirmeyi sürdürüyor. Projelerin bitişik parselinde hayata geçireceği t Ofis için ön talep topluyor. 


Ulaşım avantajı Kağıthane, Dap Yapı'nm ilk markalı konut ürettiği ilçe olması nedeniyle tanıdığı ve tanmdığı bir kimlik arz ediyor. Tünel sayesinde KâğıthaneTaksim arası 5 dakikada almıyor. 


Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere kolay ulaşım ve Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na yürüyerek gidebilme avantajı işadamlarını, avukatları, banka ve fınans çevreleri ile prestijli bir başlangıç yapmak isteyenleri ofis projelerine yöneltiyor. Bağlantı yollarının çeşitliliği dolayısıyla kıymetlenen lokasyon, eski müşterilerin yanında yeni alıcıları da kendisine çekiyor. 



Posta Gazetesi


Geri Dön