26 / 04 / 2024

dap yapı i ofis

dap yapı i ofis

Ziya Yılmaz Çağlayan’a adını yazdırıyor “Z” ve “İ” ofisten sonra A Ofis içinde kolları sıvayan Yılmaz, proje tamamlandığında Çağlayan’a ZİYA imzasını atmış olacak. Y harfini de Bumerang tamamlıyor. Çünkü proje tepeden bakıldığında Y harfini andırıyor..

Kağıthane 'de bedava ofis! İ Ofis!

İ Ofis projesi kapsamında 69 adet bağımsız ünite yer alıyor. Ofis teslimlerinin 1,5 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanan Dap Yapı İ Ofis 'te satışlar devam ediyor.

Dap Yapı, İ Ofis'te metrekaresi 2 bin 500 TL!

Dap Yapı, iş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan ofis projelerine İ Ofis’i ekledi. Adını “iyi ofis”in okunuşundaki harf oyunundan alan İ Ofis, içinde çalışanlara pozitif hissettirdiği gibi alıcısına kazandırıyor...

DAP Yapı, İ Ofis için ön talep topluyor!

DAP Yapı, Kağıthane'de, Z Ofis ve Bumerang Ofis projelerinin yoğun ilgi görmesi üzerine bölgede dönüşüm temasma uygun arsalarda proje geliştirmeyi sürdürüyor. Şirket, projelerin bitişik parselinde hayata geçireceği İ Ofis için ön talep topluyor....

DAP Yapı POLHO için ruhsat başvurusu yaptı! Polisan Holding Pendik arazisine bin yeni konut geliyor!

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulundu. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

DAP Yapı 200 şirket aracını yerli otomobille değiştirecek!

DAP Yapı, sektörde örnek bir atılımı hayata geçiriyor. Türk ekonomisine sunduğu desteği, görkemli bir törenle tanıtılan yerli otomobil ile devam edecek DAP Yapı, 200 adet şirket aracını değiştirecek.

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Dap Yapı İstmarina'da ofislere ön talep süreci başladı!

Kartal'da Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İstmarina projesinde yer alan ofisler için ön talep süreci başlıyor.

DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan İstmarina'da ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 75 metrekare arasında değişiyor. Peki DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

Adam Kule DAP Yapı projesi fiyatları!

Adam Kule DAP Yapı projesinde daire büyüklükleri alıcının isteğine bağlı olarak değiştirilebiliyor. Adam Kule DAP Yapı projesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Adam Kule Dap Yapı nerede?

Dairelerin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans 27 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Peki Adam Kule Dap Yapı nerede?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans!

Daire alanlarının 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 350 adet üniteden meydana geliyor. Dap Yapı Adam Kule Rezidans projesinde daire tipleri 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği proje toplam 350 adet üniteden meydana geliyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Dap Yapı Adam Kule satılık ev!

Dap Yapı Adam Kule satılık ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Sahile 800 metre yakınlıkta bulunan proje 350 adet üniteden meydana geliyor.

DAP Yapı İstMarina'nın yüzde 86'sı satıldı!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Fransa'nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye ediliyor.

DAP Yapı'dan ev alana Cote D'Azur'e tatili kampanyası!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında İstMarina'daki rezidans konutlardan satın alanlar Cote D'Azur'e seyahati kazanabiliyor.

DAP Yapı İstMarina'dan ev alana Fransa tatili!

DAP Yapı, Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina projesinde ramazan ayı için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Fransa'nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D'Azur'e seyahat hediye ediliyor.

dap yapı i ofis Haberi

dap yapı i ofis




İstanbul Maltepe Dragos’ta Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Vazo Kule gibi farklı mimari konseptte hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Çağlayan’a da adını yazdırıyor.


Çağlayan’da Z Ofis, İ Ofis ve Dap Bumerang (Tepeden bakıldığında Y harfini andırıyor) projeni inşa eden Ziya Yılmaz şimdi de  isminin son harfi “A”  Ofis için kolları sıvadı.




Dap Yapı’nın Çağlayan’daki ilk projesi “Z” Ofis, dünyadaki “ilk”leri ve “en”leri temsil ediyor. Alfabenin son harfi olan “Z” her...