29 / 03 / 2024

Dap Yapı Kartal projesinin içinden hızlı tren geçecek!

Dap Yapı Kartal projesinin içinden hızlı tren geçecek!

Projede geri sayıma başladıkları bilgisini veren DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "Türkiye'deki mimarlarımız, İngiltere'den bir mimarlık ofisiyle birlikte çalışıyor, projenin konseptini büyük ölçüde tamamladık; ruhsat çalışmaları devam ediyor" dedi




Ağaoğlu Grubu ve Dap Yapı tarafından Kartal sahilde gerçekleştirilecek olan 1,3 milyar TL yatırım bedelli devasa proje tamamen Dap Yapıya kaldı. 


Projede geri sayıma başladıkları bilgisini veren DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "Türkiye'deki mimarlarımız, İngiltere'den bir mimarlık ofisiyle birlikte çalışıyor, projenin konseptini büyük ölçüde tamamladık; ruhsat çalışmaları devam ediyor. İstanbul'un en güzel arazisinde ülkemizi ulusal arenada temsil edecek bir eser inşa edeceğiz." dedi. 

Dap Yapı, en önemli projelerini Kartal-Maltepe bölgesinde üretmişti. Şimdi de İstanbul ve Türkiye için dünya ölçeğinde eşi benzeri görülmemiş bir proje hazırladıklarını söyleyen Yılmaz, "Bir kere denize çok yakınız; hemen önümüzde marina yer alacak. Deniz taksi iskelesi ve deniz uçağı için pist yapacağız. 2 tane helikopter pisti olacak. Projenin dibinden  Marmaray  geçiyor, içinden de hızlı tren geçecek. Dünyada içinde bu kadar unsur olan bir başka proje yok." dedi. 


Projedeki konutların, Ege'deki gibi büyük terasları olacağını, 20 metrekare terası olan 1 + 1 Terin yanı sıra çok daha büyük teraslı evler de yapılacağını kaydetti. Projedeki kuleler uluslararası otelcilik şirketi Rotana işbirliğinde kurumsal yönetim sistemiyle işletilecek. Rotana, projede yer alan sahiplere, dilerlerse yerlerini kiralamak suretiyle ekstra kazanç sağlayacak. 


"İnşaat sürecinde hayli prim yapan projelerimizde kazancın, otel konseptiyle birlikte katlanarak artacağını öngörüyoruz." diyen Yılmaz, satış öncesi ön talep toplamaya başladıklarını, projenin resmi satışının 30 Mart'ta başlayacağını söyledi. 


Ticari Hayat




Geri Dön