26 / 04 / 2024

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy'de 180 ay vade imkanı!

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy'de 180 ay vade imkanı!

Firma: DAP Yapı

Proje: Ormanköy

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çekmeköy'de topraktan satış avantajı ve 180 ay vade imkanı sunuluyor...



Sağlıklı ev konseptini başlatan  DAP Yapı  Ormanköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. 

Toplam 1.000 adet eve yer verilecek olan DAP Ormanköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor. 

Yatay mimari anlayışıyla tasarlanan projede 80 bin metrekarelik orman alanı yer alıyor. 36 ay içerisinde teslim edilmesi hedeflenen Ormanköy projesi peyzaj alanlarıyla da ön plana çıkıyor.

Merkezi konumuyla dikkat çeken projede, metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. Kat yüksekliği 5 kat olacak proje, Üsküdar-Marmaray hattına 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 15 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 15 dakika, Levent ve Maslak'a 20 dakika, Ataşehir'e 10 dakika, İstanbul Havalimanı'na ise 35 dakika mesafe uzaklıkta yükseliyor. 

Ormanköy Çekmeköy projesinin sosyal donatı alanları arasında çocuk oyun alanları,yürüyüş ve spor parkurları, piknik alanları, koku bahçeleri, biyolojik gölet, organik sebze meyve yetiştirme alanı, açık hava sinema alanı, atv bisiklet parkuru gibi alanlar yer alıyor.

Web: http://dapyapi.com.tr/dap-cekmekoy


projeye sor



Geri Dön