26 / 04 / 2024

Dap Yapı Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla!

Dap Yapı Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla!

Vazo Kule Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla önemli bir lokasyon avantajı sunuyor.




Vazo Kule projesinde bekletilen son rezidanslar, 20 bin TL peşinatla, 48 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla, mobilyalı olarak satışa sunuluyor.


“Suitinizin mobilyası hediye”

Rezidans-otel konseptinde çözülen proje, alıcı ve yatırımcıların kullanmadığı dönemlerde dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafirlere açılıyor. Afrika ve Ortadoğu bölgelerinin ‘en iyisi’ olarak tanınan Rotana’nın profesyonel ekibi tarafından yönetilecek olan proje “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan suit ve grand suitlerin, Rotana tarafından otel standartlarında hazırlanan mobilya dekorasyonu hediye ediliyor.


“Yatırım değeri artacak”

Vazo Kule, İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal Maltepe’de yükseliyor. Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla önemli bir lokasyon avantajı sunuyor.

Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı bölgede, geçici konaklama talebinin yanı sıra (haftalık, aylık, yıllık) uzun süreli konaklama ihtiyacının oluşması stüdyo tipi rezidans daireleri öne çıkarıyor. Kalite ve hizmet açısından beş yıldızlı otellerin konforuna sahip olan Vazo Kule, sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü kompleksi bünyesinde barındırıyor.

“İstanbul’un yeni cazibe merkezi: Kartal”

Dünya ölçeğinde projelerin üretildiği Kartal-Maltepe bölgesi, Kentsel Dönüşüm Projesiyle bambaşka bir çehre kazanıyor. Sahil şeridinde yer alacak bin yatlık Marinası, Adliye Sarayı, hizmet ve kültür alanları ile yatırımcıyı kendisine çekiyor. Bölgede pek çok alışveriş merkezi, üniversite ve hastanenin yanı sıra yapımı planlanan bir fuar ve kongre merkezi bulunuyor. Geçmişte elit ve varlıklı kesimin gizli cenneti olarak anılan bölge, günümüzde de insanların yaşamak ve çalışmak için can atacağı bir cazibe merkezine dönüşüyor. Vazo Kule’nin yan parselinde Tekel’e ait yerde binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak olan İstanbul Şehir Üniversitesi kuruluyor. Kartal Adliyesi’nin Yüksek İstinaf Mahkemesi olarak yeniden yaşama geçecek olması bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor.


“Şehrin merkezinde A plus rezidans”

Dap Yapı’nın, eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule, M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor. 2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu proje, toplam 399 üniteden oluşuyor. Projede, dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahalarının yanı sıra sosyal tesisler bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.



Sözcü




Geri Dön