23 / 04 / 2024

Dap Yapı, Vazo Kule'de kampanya yaptı!

Dap Yapı, Vazo Kule'de kampanya yaptı!

Dap Yapı, Vazo Kule projesinde 20 bin lira peşinatla, 48 ay vade ve sıfır faiz sistemiyle ev satışlarını sürdürüyor. Şirket satışa sunduğu evlerde alıcıya mobilyalı ev teslim ediyor.



Kartal projesi için gün sayan Dap Yapı, inşaatı devam eden projelerde de birbirinden farklı kampanyalara imza atıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz rezidans-otel konseptinde projelendirdikleri Vazo Kule’de alıcıya evi mobilyalı sattıklarını söyledi.


12 yılda amorti ediyor 


Yılmaz, “Rotana’nın profesyonel ekibi tarafından yönetilecek olan projede konut alıcısına ‘oturmadığın dönemde kirala’ modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyoruz. Konutlar kendini 8-12 yılda amorti ediyor. Otel standartlarında hazırlanan projenin mobilya dekorasyonunu da hediye ediyoruz” dedi.


3 kulede yükseliyor 


Eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarlanan proje 2 rezidans ve 1 ofis blokunda toplam 399 üniteden oluşuyor. Donatılar arasında açılır-kapanır yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, fitness, sauna, Türk hamamı ve masaj odaları bulunuyor.


A Ofis satışları sürüyor  


Şirketin Kağıthane’de konumlanan A Ofis projesinde de metrekare fiyatları 5 bin liradan başlıyor. 73 ofisin yer aldığı projede büyüklüğü 51-300 metrekare olan 61 ofis ve 45-140 met- rekare arasında değişen 12 dükkan inşa ediliyor. Sekreterya, toplantı odası, konferans salonu gibi hizmetler aidata dahil olarak sunuluyor.


Bugün


Geri Dön