26 / 04 / 2024

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…



DAP Yapı’nın, İstanbul'daki projesi Validebağ Konakları için yüzde 10 KDV indirimi kampanyası yapmıştı. İndirim kampanyasına ek olarak, yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay taksit kampanyasını da ekledi.

Boğaza komşu olan proje, Validebağ Korusu’na yakın mesafesi ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika gibi bir mesafede yer alıyor. 

"Faiz indirim rüzgârını arkamıza aldık"

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ında fikirlerinin yer aldığı açıklamada, proje için yüzde 10 KDV kolaylığı ile kayda değer bir indirim sağladıklarını belirterek, "Şimdi de kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık. Biz de yüzde 0,99 oranla 180 ay vade fırsatı sunuyoruz. Buna göre müşteriler yüzde 1,5 yerine 0,99 oranla alım fırsatı yakalayacak." dedi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, tüketicilerin faiz avantajı sonrası yatırım faaliyetlerine başladıklarının altını çizen Yılmaz, şu şekilde devam etti, "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na göre faizlerin yüzde 1'in altına çekildiği ağustos ayında 2,7 milyar liralık konut kredisi kullanıldı. Yine TÜİK'in açıkladığı son ciro endeksinde, temmuzda yüzde 9,2 artış yaşandığını görüyoruz. Özetle tüketici alıma başladı. Bu, kamu bankaları öncülüğünde başlayan faiz indiriminin ve doların aşağı yönlü hareketinin başlayan yansıması." 
 
Bu kampanyayı yoğun isteği reddetmemek adına ele aldıklarını ileten Yılmaz, "Konut sahibi olmak isteyenler için sürpriz yapmaya devam ediyoruz. Alıcı ve yatırımcılarımızın isteklerini geri çevirmemek tüketicinin yükünü hafifletmek için yeni bir kampanya başlattık. Konut almanın artan maliyetlere rağmen fedakâr kampanyalar sayesinde en cazip dönemini yaşıyor. Konut almak hiç bu kadar kolay olmamıştı." açıklamalarında bulundu.

Web: http://www.validebagkonaklari.com/

 


Geri Dön