26 / 04 / 2024

DASK Depreme Dayanıklı Bina Yarışması'nda başvurular başladı!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Yarışması'nda başvurular başladı!

DASK tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın ön kayıt dönemi başladı.  



DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması, inşaat mühendisliği ve mimarlık öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenleniyor. Takımların 16 Şubat 2018'e kadar ön kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor. 

 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), geleceğin inşaat mühendislerine depreme dayanıklı bina tasarımında akademik bilgilerini pratiğe dönüştürme fırsatı sunmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı yarışmasının ön kayıt dönemi başladı. Ön kayıt döneminde gelen projeler yarışma jürisi ve Teknik Danışma Kurulu tarafından incelenecek ve finale kalan takımlar belirlenecek. Final zamanı birinci olan takım ise okuluna deprem sarsma masası kazandıracak.  

 

Başvuru için son tarih 16 Şubat 2018
Bu yıl takımların 4. Levent'te ofis binası projeleri ile katılacağı DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'na, beşer kişilik takımlar halinde başvuruluyor. Yarışmaya, çoğunluğu inşaat fakültesi öğrencilerinden oluşmak üzere mimarlık fakültesi öğrencileri de katılabiliyor. Üç aşamadan oluşan yarışmanın ilk aşaması olan ön kayıt sürecinde takımların 16 Şubat 2018 tarihine kadar projelerini DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması web sitesi www.daskbinatasarimi.com üzerinden iletmesi gerekiyor. 


Geri Dön