29 / 03 / 2024

Dask, depreme karşı önlem bilinci sağlayacak!

Dask, depreme karşı önlem bilinci sağlayacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumunun (DASK) Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yanşması, MediaCat Felis Ödülleri'nden bir birincilik, iki de başarı ödülüyle döndü. Dask, MediaCat Felis Ödüllerinin 'Kamusal Sektörler' kategorisinde birinci oldu.



DASK, bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve halkla ilişkiler projelerin ilk kez yarıştığı MediaCat Felis Ödüllerinin 'Kamusal Sektörler' kategorisinde birinci olurken, 'Kurumsal Sosyal Sorumluluk' ve 'Çevre ve Sürdürülebilirlik' kategorilerinden de Başarı Ödüllerine layık görüldü. 


"Yaratıcı projeler geliştirilmeli" Büyük kayıplara neden olan 17 Ağustos ve Van depremlerini yaşamış bir ülkede deprem ve zorunlu deprem sigortasının iletişiminde oldukça hassas olunması gerektiğini vurgulayan DASK Koordinatörü İsmet Güngör, "Türkiye'nin depreme karşı önlem alma bilincinin gelişmesi için depremle ilgili toplumsal travmalarımıza teğet geçecek projelerle hedef kitlemizde depremle ilgili farklı bir gündem yaratmalıyız. Bu durum iletişim çalışmalarımızı planlarken yaratıcı olmamızı ve yeni konseptler üretmemizi gerektiriyor. 


Bu nedenle yaratıcılığın en önemli başan kriteri olduğu MediaCat Felis Ödülleri'nden birine sahip olmak bizim için çok daha anlamlı" dedi. DASK Genel Sekreteri Serpil Öztürk ise Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yanşması ile kazandıklan başanlardan duyduklan memnuniyeti şu cümlelerle ifade etti: "Yanşmamızı gelecekte binalanmızı emanet edeceğimiz inşaat mühendisliği ve mimarlık bölümü öğrencilerinde deprem bilinci ve depreme dayanıklı bina tasanmı becerisini kazandırmak amacıyla geçtiğimiz sene Türkiye'ye kazandırdık. Bu çabamızın MediaCat Felis gibi alanında prestijli bir ödülle taçlandınlması bizi çok memnun etti. Yanşmamızı önümüzdeki yıllarda da sürdürürerek geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz." Vaktf Emeklilik'in fon büyüklüğü 2 milyar Ura Depreme karşı bilinci artırmaya çalışan DASK'ın Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması MediaCat Felis Ödülleri'nden bir birincilik, iki de başarı ödülüyle döndü DASK'ın 'Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması', MediaCat Felis Odülleri'nde bir birincilik, iki başarı ödülü aldı. 

ımm yılın aynı dönemine yere yüıde 43 ar tar âk 2 milyar liraya ulaşan Vakit Emeklilik ın aynı dönemde sahip olduğu 310 bin katılımcının 141 milyon liraya ulaştı. Paıar payını da katılımcı fon büyüklüğünde yüıde 6,61» katkı payında yüıde 6.75 patar payına sahip oldu. Vakit Emeklilik, böylelikle şirket tarihinin de en yüksek pazar payına ulaştı.


Posta


Geri Dön