19 / 04 / 2024

Davut Topoğlu: Hastaneler tedbirsiz, 50 güvenli hastane açacağım!

Davut Topoğlu: Hastaneler tedbirsiz, 50 güvenli hastane açacağım!

Nişantaşı ve Teşvikiye'de geliştirdiği konut ve ofis projeleri ile dikkat çeken Topoglu İnşaat. Sağlık Bakanlığı"nın 2015'te uygulanmaya başlayacak, muayenehanelere yangın merdiveni, sedye asansör gibi yeni standartlar getiren Tedavi Hizmetleri Genelgesi'




Nişantaşı ve Teşvikiye'de geliştirdiği konut ve ofis projeleri ile dikkat çeken Topoğlu İnşaat. Sağlık Bakanlığı"nın 2015'te uygulanmaya başlayacak, muayenehanelere yangın merpeni, sedye asansör gibi yeni standartlar getiren Tedavi Hizmetleri Genelgesi'ni fırsata çevirdi. Halihazırda doktorların muayenehanesinde genelgede şart koşulan standartların olmadığını kaymeti vereceği bina tasarladık. 

80'in üzerinde doktorla anlaşma imzaladık. Ocakta 32 davuttopoglu muayenehanesi ve laboratuvarı olan Fulya Vital'i açacağız." dedi. Akıllı bina teknolojisi ile tasarlanan binada hastaları getiren özel araç ve ambulanslar binanın içine girebilecek. 

Bu araçların vale tarafından geniş asansörlerle otoparka çekilebileceği projede muayenehaneler metrekaresi 25 dolardan kiralanabilecek. Ayrıca tüm giderlerin Topoglu tarafından karşılanması kaydıyla 20 metrekare alan 1600 dolardan kiralanabilecek. 

Projeye talebin yüksek olduğunu belirten Topoğlu, "İkinci projemizi Ataköy'de açmak üzereyiz. İnşa için son iki yer sahibi ile anlaşmaya çalışıyoruz." dedi. Şirket, 5 yılda benzer projeyi Ankara,  İzmir  ve Antalya'da da açmayı planlıyor.



Zaman


Geri Dön