19 / 04 / 2024

Decathlon Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

Decathlon Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

Decathlon 2017yılı sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açacak. Böylece Decathlon Türkiye genelinde 25 mağaza sayısına ulaşacak..



Decathlon, Türkiye'de pazarında hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon, Vadistanbul Avm, Carousel ve  Ankara  Metromall'da yeni mağazalarını açacak.

 

3 yeni mağaza açılışıyla Decathlon'un Türkiye'deki mağaza sayısı yıl sonuna kadar 25'e yükselecek.

 

Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya hızla devam eden Decathlon'un Türkiye'de; Ankara Kent Park, Ankara Mamak Anatolium AVM, Forum İstanbul, Marmara Forum Istanbul, Mall of İstanbul, Ataşehir Brandium, Buyaka,Metrocity, Maltepe Ritim İstanbul,  İzmir  Optimum, Samsun Piazza,  Adana  Optimum, Mersin Palm City Carrefour, Bodrum Midtown Ortakent, Antalya Muratpaşa, Kocaeli Symbol AVM, İzmir Balçova Ege Park, Ankara Ankamall,Çorlu Trend Arena AVM , Antalya Erasta AVM ,İskenderun Prime Mall AVM ve Bursa Marka AVM olmak üzere toplam 22 megaspor mağazası ve e-ticaret sitesi bulunuyor.

 

Decathlon bu sene sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açarak Türkiye genelinde 25 mağazaya ulaşacak.

 

8 Kasım’da Sarıyer’de açılacak Vadistanbul Avm'de 2 bin 192 metrekare, 8 Kasım’da Carousel’de bin 200 metrekare büyüklüğünde olacak.

 

2 bin 177 metrekarelik yeni mağazası ise Ankara Metromall’da Kasım ayı itibari ile hizmet vermeye başlayacak.

 

Sporseverlere 70’ten fazla spor dalında binlerce ürünü sunan Decathlon Türkiye İş Geliştirme Direktörü Duygu Kög:" Başarılı iş modelimiz sayesinde daha da hızlanarak 5 yıl içerisinde mağaza sayımızı 70'e çıkaracak ve bizi her açılışta sevgiyle kucaklayan kullanıcılarımıza çok daha yakından spor tecrübesi sunacağız. Türkiye'de bu işe başladığımızda spor pazarı yüzde 6 oranında büyürken geçen yıl yüzde 13 büyüdü, şüphesiz ki bizim de Decathlon ailesi olarak sporu erişilebilir kılma konusunda pazar büyümesine etkimiz yadsınamayacak ölçüde büyük" şeklinde açıklamalarda bulundu.

 


Mayıs 2010’dan beri Türkiye'de faaliyet gösteren Decathlon, doğa yürüyüşünden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola, patenden bisiklete kadar farklı spor dallarında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip.

 

Decathlon’un en büyük özelliği ise, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda satışa sunması.


 


Geri Dön