27 / 04 / 2024

Dekar DK'nın yeni konsepti bahçeli yaşam alanları!

Dekar DK'nın yeni konsepti bahçeli yaşam alanları!

BU yıl içinde Bahçeşehir ve de Çengelköy' de hayata geçirdiği bahçeli ev projelerinde başarıyı yakalayan Dekar DK Yapı, 2014 yılında da aynı vizyon çerçevesinde büyüyecek...



Dekar DK Yönetim Kurulu Başkam Salih Kuzu, 2013 yılında koydukları tüm hedefleri gerçekleştirdiklerini söyleyerek "2013 yılı aynı zamanda hem şirketimiz, hem de sektör için yenilikçi ve sürdürülebilir projelere hazırlık yılı olarak geçti" diye konuştu. 


ÇEVRECİ KONUTLAR 


Yeni projelerimizin hazırlıklarını sürdürüyoruz, 2014 yılının ilk aylarında yeni projelerimizin lansmanlarım gerçekleştireceğiz" diyen Salih Kuzu "Yem projelerimiz yine bahçeli ev koııseptinde olacak. Sürdürülebilir, çevreci ve yenilikçi olmasına özen gösterdiğimiz projelerimizle bahçeli bir yaşamı ulaşılabilir kılarak bahçeli konut üretiminde iddiamızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 


DÖNÜŞÜM İTİCİ GÜÇ 


2014 yılı beklentileri ve hedefleri hakkında konuşan Salih Kuzu şöyle devam etti: "2014 yılının olumlu bir havada büyüme hedeflerinin gerçekleşeceği bir yıl olarak geçeceğim öngörüyoruz. Firma olarak önümüzdeki süreçte öncelikle yeni yatırım planlarımızı hayata geçirmek ve yasal düzenlemelerin uygulama tarafının da netleşmesi ile kentsel dönüşümde de yenilikçi bir yaklaşımla var olmak istiyoruz. Önümüzdeki yıl sektörün yeıü mevzuatlara uyumunun önemli olacağını düşünüyoruz. Afet riskli alanların dönüşümü ile ilgili çıkan kanunun uygulama yönetmelikleri ile beraber 2013 yılının bir hazırlık yılı olarak geçtiğine ve önümüzdeki yıldan itibaren özellikle İstanbul için aciliyeti olan bu dönüşümlerin gerçekleşmeye başlayacağına inanıyoruz. 


Planlı kentleşme için önemli enstrümanlar olarak gördüğümüz enerji verimliliği, yapılarda sürdürülebilirlik, inovasyon gibi konular 2014 yılında daha detaylı değerlendirilecek ve hayata geçirilmek üzere projelendirilecektir. Ortadoğu bölgesindeki çatışmalarm bölgeyi daha geniş ölçekte etkilemesi piyasadaki risklerden biridir. 

Bir başka risk ise finans piyasalarında ortaya çıkabilecek dalgalanmalardır." 


Star İletişim Teknoloji Emlak


Geri Dön