29 / 03 / 2024

De'Longhi BQ 100 çift katlı dumansız ızgara ile lezzet sofralarda!

De'Longhi BQ 100 çift katlı dumansız ızgara ile lezzet sofralarda!

De'Longhi BQ 100 Çift Katlı Dumansız Izgara, leziz yemekleri en kısa sürede sofralara taşıyor



DE’LONGHI İLE SAĞLIKLI VE LEZZETLİ IZGARALAR

İtalyan tasarımının ince çizgilerini yeni teknoloji ile bütünleştiren De’Longhi BQ 100 Çift Katlı Dumansız Izgara, leziz yemekleri en kısa sürede sofralara taşıyor. İster yaz ister kış aylarında dumansız ızgara yapmayı sağlayan De’Longhi, yemek hazırlarken sağlıktan vazgeçmeyenlere farklı pişirme yöntemleri sunuyor.

De’Longhi yepyeni ürünü BQ 100 Çift Katlı Dumansız Izgara, klasik ızgaraların aksine dumansız ızgara konforu ile yüzde 100 sağlıklı yemekler sunuyor. De’Longhi ızgara, özellikle diyet yapanlar için doğru seçim. Daha az yağ kullanımı ile sağlıklı pişirme imkanı sunan De’Longhi, çift katlı yapısı sayesinde aynı anda et ya da sebze gibi pek çok yemeği pişiriyor.

Mutfaktan gelen mis gibi ızgara kokusu, aileniz ya da misafileriniz için hazırladığınız sofralarda leziz tatlara De’Longhi ile ulaşıldığını kanıtlayacak. İstenilen ısıda pişirme seçeneği sunan De’Longhi dumansız ızgara, sizi ve sevdiklerinizi farklı tatlara davet edecek.

De’Longhi’de bulunan çıkarılabilen paslanmaz tepsi içerisine konulan su, dumansız ızgara yapılmasını sağlıyor. Izgarada yer alan üst yapışmaz plaka ve alt bölümdeki tel sayesinde her iki katta da ızgara yapılması mümkün oluyor. De’Longhi BQ ızgara, gösterge ışığı aracılığıyla kullanıcısına kolaylık sunarken, güvenlik şalteri ile oluşabilecek ev kazalarının da önüne geçiyor.

Yemek yaparken hem lezzet hem de sağlıktan vazgeçmek istemeyenler De’Longhi BQ 100 Çift Katlı Dumansız Izgara’yı seçiyor!   www.delonghi.com.tr

De’Longhi BQ 100 için tavsiye edilen satış fiyatı; 345TL’dir.
De’Longhi ürünlerine; Bauhaus, Bimeks, Carrefour, Darty, Electro world, Esse, Evkur, Kipa, Koçtaş, Media Markt, Migros, Metro, Praktiker, Saturn veTeknosa’nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.


Geri Dön