26 / 04 / 2024

Demet Akalın parasını gayrimenkule yatırıyor

Demet Akalın parasını gayrimenkule yatırıyor

Konser başına 30 bin ile 50 bin dolar kazanan Demet Akalın, parasını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcı, ticaretten anlamadığını, borsaya güvenmediğini, o sebeple ev aldığını söylüyor.



Popçu Demet Akalın, son dönemde en çok konserlere ve bayii toplantılarına giden şarkıcıların başında geliyor. Konser başına 30 bin ile 50 bin dolar arası alan Demet akalın, tüm kazandığını da gayrimenkule yatırıyor. Emrah'tan sonra, kadın sanatçılar arasında ilk sırada yerini alan Demet Akalın'ın Acarkent'te villası, Ulus'ta 3 dairesi, Çeşme'de denize sıfır villası ve Gölcük'te evleri ve arsaları var. Borsa ve ticaretten anlamadığını söyleyen Demet akalın, "Ticaret yapsam batarım, borsa da hiç mantıklı gelmiyor, o yüzden tüm kazandığımı gayrimenkule yatırıyorum" dedi.



GAYRİMENKUL ZENGİNLERİ



EMRAH: çocuk yaşta üne kavuşan Emrah'ın İstanbul'da 100 dairesi var. Ayrıca Polat Towers'ta 12 dükkanı olan sanatçı geçen yıl da Polat Towers'taki spor merkezini 2 milyon dolara satın aldı.



NECATİ ŞAŞMAZ: Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı da gayrimenkul zengini. Necati Şaşmaz'ın Ataşehir Plus'ta 50 dairesi var ve bir süpermarket sahibi.



TARKAN: 1999 yılında New York'ta mortgage sistemiyle 450 bin dolara aldığı dairenin şimdiki fiyatı 4 milyon dolar. Los Angeles'ta bir stüdyo dairesi bulunan Tarkan'ın Beykoz Öğümce Köyü'nde bir çiftliği, Arnavutköy'de villası, Ulus'ta, Zekeriyaköy'de ve İstinye'de daireleri var Tarkan'ın Tarabya Sümer Korusu'nda bir villası bulunuyor.



MEHMET ALİ ERBİL: Ulus Seba sitesinde bir villası, Maslak'ta bir dairesi, Esenkent'te 4 dairesi olan sanatçının Yeniköy'de de bir villası var.



Habertürk


Geri Dön