19 / 04 / 2024

Demir fiyatları inşaat sektörünü korkutuyor: 1 ton demir bugün kaç lira?

Demir fiyatları inşaat sektörünü korkutuyor: 1 ton demir bugün kaç lira?

Türkiye genelinde konut fiyatları sert yükseliş dönemine girdi. Konut fiyatlarının yükselmesinin altında döviz kurları yer alıyor. Döviz kurları dün gece açıklanan FED faiz kararı sonrasında yükselmeye başladı. Peki bu yükseliş demir fiyatlarını nasıl etkiledi?



 

İnşaat malzemelerindeki yüksek fiyat artışı istatistiklerin çok ötesinde yer alıyor. Özellikle demir, çimento ve beton fiyatlarının önüne geçilmiyor. İnşaat malzemelerinde zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Dün çimento ve betona gelen zam haberlerinden sonra Bakanlık düğmeye bastı. İnceleme başlatılan çimento ve beton fiyatlarına dün gelen zamlar askıya alındı. Bu durum demir fiyatlarını da etkileyecek mi? Demir fiyatları bugün kaç lira? 1 Ton demir bugün ne kadar? İşte 17 Mart 2022 demir fiyatları... 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön