24 / 04 / 2024

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.



Konut sektöründe 37 yıl boyunca faaliyette bulunan Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre;  toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor. ‘Demir Life’ projesinde 8 ay gibi bir süre içeriside konutların yüzde 45’inin satışının gerçekleştiğini duyurdu. Projenin elde ettiği satış performansıyla öne çıktığını söyleyen Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, arsa dahil proje için 1 milyar lira yatırım yaptıklarını açıkladı.

Demir Grup tan Büyükçekmece ye yeni proje!

Hamit Demir, yeni yatırımlarla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Projemizde 1+1’den 5.5+1’e kadar farklı büyüklükteki daire seçenekleri sunuyoruz. Bölgenin İlk golf ve tenis sahasını barındıran, 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan projemiz, bu yönüyle daha lansman öncesinde ciddi talep görmeye başladı. Projemizin sahip olduğu sıra dışı peyzaj alanları, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan açık AVM’si, kafe ve restoranları, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık kapalı yüzme havuzları, hamam sauna, aquapark alanı, kreş, eğlence ve sağlıklı yaşam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurlarıyla prestijli yaşam alanını yeniden tanımlıyoruz. Bu sayede pandemi döneminde oluşan izole yaşam beklentisine üst düzey bir boyut kazandırıyoruz.”

Demir Grup tan Büyükçekmece ye yeni proje!

Salgın döneminde 1 milyar TL’lik yatırım

“Demir Life projemiz, sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda bir Ar-Ge çalışması ürünü” diye konuşan Hamit Demir “Projemizde 37 yıllık tecrübemizi ortaya koyduk. Bölgeye daha önce yapılmamış, lükste ve konforda sınırları aşan bir proje kazandırdık. Bu sayede lansman öncesinde projemizin satışında olağanüstü bir başarı elde ettik. Satışlarımız hızla sürüyor. Satışlarımızı teslim tarihinde tamamlamayı 2023 Nisan tarihinde de teslimlere başlamayı planlıyoruz” açıklamasında bulundu. 

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!


Geri Dön