26 / 04 / 2024

Demir Grup Büyükçekmece projesi

Demir Grup Büyükçekmece projesi

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'de 584 konutluk proje!

Demir Grup Yapı İnşaat, Büyükçekmece'de 584 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor. Ticari birimlerin de yer alacağı proje Aralık 2022'de tamamlanacak..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Store açıldı!

Demir İnşaat Büyükçekmece hem sportif olarak hem de kurumsal olarak büyümeye devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne geçtiğimiz sezon yükselen ve bu yıl ülkemizi Avrupa'da da temsil etmeye hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, taraftar mağazasını açtı.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri teslim tarihi!

Büyükçekmece Demir La Vida Evleri projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL seviyesinde. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece basketbol takımına sponsorluk desteği!

Demir İnşaat isim ve forma sponsoru olduğu Büyükçekmece basketbol takımıyla Avrupa liglerine katılmayı hedefliyor. Hamit Demir, tüm patronları spora destek olmaya çağırıyor.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Büyükçekmece Albatros'a rezidans mı yapılacak?

İstanbul'da yeşil alana rezidans iddiası CHP'yi karıştırdı. CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin Albatros mevkiindeki bazı ağaçları keserek rezidans inşa edeceğini iddia eden bir grup çevreci vatandaş protesto gösterisi yaptı.

Demir Grup Büyükçekmece projesi Haberi

Demir Grup Büyükçekmece projesi

Konut sektöründe 37 yıl boyunca faaliyette bulunan Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre;  toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor. ‘Demir Life’ projesinde 8 ay gibi bir süre içeriside konutların yüzde 45’inin satışının gerçekleştiğini duyurdu. Projenin elde ettiği satış performansıyla öne çıktığını söyleyen Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, arsa dahil proje için 1 milyar lira yatırım yaptıklarını açıkladı.

Hamit Demir, yeni yatırımlarla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Projemizde 1+1’den 5.5+1’e kadar farklı büyüklükteki daire seçenekleri sunuyoruz. Bölgenin İlk golf ve tenis sahasını barındıran, 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan projemiz, bu yönüyle daha lansman öncesinde ciddi talep görmeye başladı. Projemizin...