25 / 04 / 2024

Demir İnşaat mimar arıyor!

Demir İnşaat mimar arıyor!

İnşaat sektöründe Demir İnşaat'ın yanısıra bir çok firma çeşitli pozisyonlarda inşaat, mühendisi, mimar ve ara kademe eleman arıyor



Demir İnşaat, gayrimenkul ve pazarlama koordinatörü olarak görev yapmak üzere mimar, iç mimar veya işletmeci arıyor.
Aranan bayan adayın gayrimenkul yada mobilya sektöründe 2 yıl olmak üzere yönetici olarak 5 yıllık deneyime sahip olması, iyi derecede İngilizce bilmesi, gelişime açık olması ve ikna kabiliyetinin yüksek olması gerekiyor.
Demir İnşaat ayrıca şantiye şefi ve saha mühendisi olarak görev yapmak üzere takım arkadaşları da arıyor.
[email protected]

İstoç Yapı Kooperatifi mimar, inşaat, elektrik ve makine mühendisi arıyor
İstoç Yapı Kooperatifi metraj yaparak keşif çıkarabilecek, mimarlık yada mühendislik fakültelerinden mezun, benzer kuruluşlarda 5 yıl çalışmış, 35 yaşını geçmemiş takım arkadaşları arıyor.
İstoç Yapı Kooperatifi, İstoç Ticaret Merkezi 34 217 Mahmutbey/ İstanbul
Tel: 0212 659 45 00
Faks: 0212659 39 05

Kanbur İnşaat idari müdür arıyor
Ataşehir’deki merkezde görevlendirilmek üzere santral operatörü, yönetici asistanı, idari müdür ve satın alma müdürü aranıyor
[email protected]

Realty World satış danışmanı arıyor
Realty World, Bahçeşehir bölgesinde görevlendirilmek üzere emlak konusunda deneyimli, diksiyonu düzgün ve prezantabl danışman arıyor.
0212 669 99 09
[email protected]

Mimarca Dekorasyon muhasebeci arıyor
Mimarca Dekorasyon, şirkette görevlendirilmek üzere üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun en az 2 yıl deneyimli muhasebeci arıyor.
[email protected]
Mimarca Dekorasyon, Masko-İkitelli
Suta İnşaat mühendisler arıyor
Suta İnşaat HES projelerinde görevlendirilmek üzere alt yapı işlerinde deneyimli inşaat, harita makine ve jeodezi mühendislerinin yanı sıra topoğraf ve muhasebeci arıyor.
[email protected]

Dört K İnşaat mimar ve mühendis arıyor
Dört K İnşaat, Van Toplu Konut, Mardin ve hastane inşaatlarında şantiye şefliği yapmak üzere mimar ve mühendis arıyor.
Aranan elemanlar arasında şantiye şefi, mimar, inşaat mühendisi, makine tesisat mühendisi ve teknikeri, elektrik tesisat mühendis ve teknikeri, hak ediş mühendisleri, Saha mühendis ve teknikeri, harita teknikeri, inşaat kalfaları ve şantiye muhasebe elemanı aranıyor.
[email protected]

Mert İnşaat mimar arıyor
Mert İnşaat teknik ofis departmanında görevlendirilmek üzere üniversitelerin mimarlık bölümlerinden mezun, 5 yıllık deneyim sahibi, belediye yönetmeliklerine hakim, detay çözüm ve uygulama çizebilecek, etüd ve proje yapabilecek mimar arıyor.
www.kariyer.net
704 453

B Global İnşaat, mühendisi arıyor
Üniversitelerin inşaat mühendisliği fakültelerinden mezun, şantiyede görev alabilecek, iyi derecede Auto cad tercihen 3 D Max bilen, ofis programlarına hakim, ehliyetli, tercihen İTÜ veya YTÜ mezunu, en az 2 yıl tecrübeli erkek, inşaat mühendisi aranıyor.
www.kariyer.net
785 577

Koleksiyon Mobilya mimar arıyor
Koleksiyon Mobilya, üniversitelerin mimarlık bölümlerinden mezun, tercihen İngilizce bilen, temsil yeteneğıine sahip, organize ve takip yeteneği olan, mağazanın görsel düzenini tükip edebilecek, işinde titiz mimar aranıyor.
www.kariyer.net
786 006

Cenan Ahşap iç mimar arıyor
Cenan Ahşap üniversitelerin iç mimarlık, işletme, ekonomi ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun, proje satışında deneyimli, planlama becerisi gelişmiş, genel görünümüne dikkat eden ve kariyer gelişimine açık takım arkadaşları arıyor.
www.kariyer.net
784 248

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön