25 / 04 / 2024

Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam geldi! 6 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam geldi! 6 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Gelen zamlar hurda piyasasına bomba gibi düşerken demir ve bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda piyasasında bu hafta rekor yükselişler kaydedildi. Hurda fiyatları yükselişe geçerken, bakır ve demir hurda fiyatları fırladı.  Vatandaşlar hurdalar arasında sıklıkla demir ve bakır hurda fiyat listesini merake diyor. En değerli hurdalar arasında yer alan demir ve bakır hurdala fiyatları, güncel demir ve bakır fiyatları üzerinden hesaplanıyor. Son günlerde demir ve bakır fiyatlarına  gelen zamlar hurda fiyatlarınada yansıdı.

DEMİR VE BAKIR HURDA FİYATLARI FIRLADI!

Çin'in koronavirüs tedbirlerini gevşetme yönünde atmış olduğu adım, talebin canlanlanacağına yönelik beklentiler oluştururken bakır ve demir fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

Şanghay Vadeli İşlem Borsası'nda ocak vadeli bakır fiyatı yüzde 1,2 artış kaydederek 66 bin 830 dolar/tona yükseldi.

Çin'de gayrimenkul geliştirme sektörüne verilen destekler ve koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ile talebi büyüteceğine yönelik beklentiler demir cevheri fiyatlarınında artmasına neden oldu. Dalian Emtia Borsası'nda ocak vadeli demir cevheri fiyatı yüzde 4,6 artarak 814 yuan/ton seviyesine yükseldi. 

Bakır ve demir fiyatlarının yükselmesi ile bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı.  Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? Hurda fiyatları bugün kaç TL? İşte 6 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.
 


Geri Dön