18 / 04 / 2024

DemirDöküm Geleneksel Tedarikçiler Toplantısı yapıldı!

DemirDöküm Geleneksel Tedarikçiler Toplantısı yapıldı!

Isıtma sektörünün lider markası DemirDöküm, ‘Geleneksel Tedarikçiler Toplantısı’nı bu yıl 24 Haziran 2013’te İstanbul Green Park Otel’de gerçekleştirdi. Toplantıya Türkiye genelinde faaliyet gösteren 125 DemirDöküm tedarikçisi katıldı...



Isıtma sektörünün lider markası DemirDöküm, ‘Geleneksel Tedarikçiler Toplantısı’nı bu yıl 24 Haziran 2013’te İstanbul Green Park Otel’de gerçekleştirdi. Toplantıya Türkiye genelinde faaliyet gösteren 125 DemirDöküm tedarikçisi katıldı. 


Toplantıdaki sunumlarda öne çıkan ana mesaj “ inovasyon” oldu.

 

Toplantıya, DemirDöküm CEO’su Dr. Axel Busch, DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Şenol, Erdem Ertuna ve Alper Avdel, Vaillant Group Satın Alma Direktörü Martin Jungbluth, DemirDöküm Satın Alma Genel Müdür Yardımcısı Zeki Kalaycılar, DemirDöküm Ar-Ge Merkezi Direktörü Ahmet Şen ve DemirDöküm Kalite Müdürü Müge Kurtoğlu katıldı. 


DemirDöküm’ün strateji ortakları olan tedarikçileriyle bir araya geldiği toplantıda, Zeki Kalaycılar’ın açılış konuşmasının ardından sahneyi alan Dr. Axel Busch, Vaillant Group içinde çok özel bir yere sahip olan DemirDöküm markasının genel vizyonu, yatırım planları ve hedefleri hakkında kısa bir konuşma yaptı. 


Vaillant Group Satın Alma Direktörü Martin Jungbluth yaptığı konuşmada Vaillant Group’un satın alma stratejilerini ve hedeflerini anlatırken tedarikçilerden beklentileri vurguladı ve maliyet azaltma çalışmalarındaki yol haritasını gösterdi.


Semih Şenol da konuşmasında Türkiye’nin Vaillant Group ülkeleri için bir üretim üssü niteliği taşıdığını, yapılan Ar-Ge ve yalın üretim çalışmaları ile en kaliteli ürünlerin Bozüyük’te üretilerek dünyanın pek çok noktasına ihraç edildiğini belirtti.


Erdem Ertuna ise, DemirDöküm’ün yaygın satış, pazarlama ve servis ağı hakkında bilgiler vererek yenilenen yetkili satıcı ve satış noktalarının DemirDöküm’ün kurumsal yüzü olduklarını, bu nedenle standardizasyon çalışmalarına büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi.


Alper Avdel konuşmasında makroekonomik gelişmeler hakkında bilgi verdi ve Türkiye’nin önündeki ekonomik fırsatları anlattı.


Ahmet Şen Ar-Ge çalışmaları ve DemirDöküm Ar-Ge merkezi hakkında bilgiler verirken Müge Kurtoğlu, kalite hedefleri ve DemirDöküm’ün yükselen kalite değerlerini anlatırken tedarikçi geliştirme programları hakkında bilgiler verdi.


Zeki Kalaycılar, DemirDöküm satın alma stratejilerini ve projelerini anlattı. Konuşmasında, hedefin 2014 yılında direkt malzeme satın almalarının % 80’ini yerli kaynaklardan yapmak olduğunu vurguladı. Ayrıca Türkiye’yi Vaillant Group’un en büyük tedarikçi ülkesi yapmayı hedeflediklerini belirtti. 


DemirDöküm tedarikçi ödül sisteminde 2012 yılında başarılı olan tedarikçilere sektör ödülleri, kalite ve performans ödülleri verildi ayrıca genel klasmanda en başarılı tedarikçiler de ödüllendirildi. Toplamda 10 tedarikçi ödüllerini DemirDöküm yöneticilerinden aldılar.


Toplantıda ünlü pazarlama uzmanı, televizyon programcısı ve Bilgi Üniversitesi öğretim görevlisi Levent Erden de pazarlama ve inovasyon konusunda eğlenceli, düşündürücü ancak bir o kadar da bilgilendirici bir sunum yaptı.



Geri Dön