29 / 03 / 2024

DemirDöküm toplantı

DemirDöküm toplantı

Sahip olduğu teknoloji, tasarım gücü ve uygulamaları ile sektörde öncü ürünlere imza atan DemirDöküm, düzenlediği toplantıda en hızlı ve etkin hizmeti müşterilerine sunmak için ürün eğitimi verdi.

DemirDöküm Geleneksel Tedarikçiler Toplantısı yapıldı!

Isıtma sektörünün lider markası DemirDöküm, ‘Geleneksel Tedarikçiler Toplantısı’nı bu yıl 24 Haziran 2013’te İstanbul Green Park Otel’de gerçekleştirdi. Toplantıya Türkiye genelinde faaliyet gösteren 125 DemirDöküm tedarikçisi katıldı...

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletname geçerli mi? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, binanın kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletnamenin geçerli olup olmadığı sorusu yöneltildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Tayfun Küçükoğlu: İnşaat malzemeleri sanayisi yeni alanlara yönelecek!

Türkiye İMSAD'ın ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısı Demirdöküm’ün katkılarıyla düzenlendi. Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferdi Erdoğan, Covid-19 salgını sürecinde otel, fabrika, alışveriş merkezi, hastane, ofis ve benzer yapıların havalandırma sistemlerinin mercek altına alındığını anlattı

Konya Akşehir'deki 12 okul hakkında yıkım kararı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde bulunan 12 okulla ilgili yıkım kararı verildi. Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okul müdürleriyle düzenlenen toplantının ardından veliler de konu hakkında bilgilendirildi.

Uzungöl’de kısmi yıkım kararı!

Trabzon'un Uzungöl ilçesinde, yıkım kararı hakkında gelinen son noktayla ilgili bina sahiplerini bilgilendirmek için toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem, yeni imar planı kapsamında 17 binada kısmi yıkım gerçekleşeceğini, 6 binada ise yıkım gerçekleşmeyeceğini açıkl

İzmit'teki kaçak yapılara yıkım ve para cezası!

İzmit Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor. İzmit Belediyesi Encümen toplantısında verilen karar kapsamında kaçak yapılara ağır para cezaları ve yıkım kararları verildi.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

Kastamonu'da kontrolsüz hafriyat dökümüne izin yok!

Kastamonu Belediyesi tarafından onaylanan ‘Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Yönetmeliği’yle ilgili yetkililer toplandı. Toplantıda, kontrolsüz hafriyat dökümüne izin verilmeyeceği açıklandı.

DemirDöküm toplantı Haberi

DemirDöküm toplantı

Sahip olduğu teknoloji, tasarım gücü ve uygulamaları ile sektörde öncü ürünlere imza atan DemirDöküm, yelpazesindeki yenilikçi ürünleri tanıtmak, satış sonrası müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla yetkili servislerine yönelik yatırımlarına devam ediyor. Son 5 yılda Ar-Ge alanında gerçekleştirdiği 55 milyon TL'lik yatırımla sektörde öncü ürünler geliştiren DemirDöküm, Isparta’daki 150’ye yakın iş ortağı ile bir araya geldi.


Yenilikçi ürün gamının yanı sıra müşterilerinin karşısında satış sonrası hizmetlerde de sektörde değişim rüzgârı yaşatacak olan DemirDöküm’ün Isparta Barida Otel'de gerçekleştirdiği toplantı Satış Direktörü Ufuk Atan, İzmir Bölge Müdürü Yekta Özatağan, Teknik Eğitim Müdürü Hakan Akay, DemirDöküm Isparta Yetkili Satıcısı Formtek A.Ş. ve 138 tesisatçının katılımı ile gerçekleşti.


Benzersiz tasarım, ürün geliştirme ve üretim kabiliyetini satış ve satış sonrası hizmetlerle perçinleyen DemirDöküm, düzenlediği toplantıda en hızlı ve...