23 / 04 / 2024

Deniz GYO esas sözleşme tadiline ilişkin SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO esas sözleşme tadiline ilişkin SPK'ya başvurdu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda esas sözleşme tadiline ilişkin SPK'ya başvurduğunu açıkladı..



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadiline ilişkin açıklama yaptı. Deniz GYO, KAP'ta esas sözleşme tadiline ilişkin SPK'ya başvurduğunu açıkladı. 

 

05 Ocak 2018 tarihinde yapılan açıklamada, Kayıtlı Sermaye Tavanı İzin süresinin uzatımına ilişkin tadil edilecek madde sehven "8.madde" yerine "6.madde" olarak yazılması sebebiyle açıklama güncellendi.

 

KAP açıklaması:

 

05.01.2018 tarihinde yapılan açıklama metninde, Kayıtlı Sermaye Tavanı İzin süresinin uzatımına ilişkin tadil edilecek madde sehven "8.madde" yerine "6.madde" olarak yazılması sebebiyle açıklama güncellenmiştir.

Şirket esas sözleşmesinin 3.maddesi içerisinde yer alan Şirket adresinin güncellenmesi ve  Şirket esas sözleşmesinin 6.maddesi içerisinde yer alan 31.12.2017 tarihine kadar geçerli kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 5 yıl süre ile uzatılmasına ilişkin şirket esas sözleşmesinin "Şirketin Merkezi ve Şubeleri" başlıklı 3.madesi ile "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesinin tadilleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na 05.01.2018 tarihinde (bugün) başvuru yapılmıştır.

 

Dosya için tıklayın
 


Geri Dön