19 / 04 / 2024

Deniz GYO Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı!

Deniz GYO Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kaynaşlı gayrimenkulleri değerleme raporu yayınlandı.



Deniz Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III No 48.1 Tebliğ ve 20.07.2007 tarih - 27/781 sayılı Kurul İlke Kararı çerçevesinde yaptığı değerlendirme sonucu; Şirketimiz portföyünde yer alan gayrimenkullerle ilgili olarak Temmuz-2014 tarihinde Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporları, Kurul tarafından değerleme şirketine hitaben iletilen 25.09.2014  tarih ve 888-9422 sayılı yazı ile revize edilmesi talep edilmiştir.


Şirketimiz portföyünde yer alan Düzce-Kaynaşlı  iki adet villaya ilişkin  21.07.2014 tarihinde KAP'ta ilan edilen değerleme raporunun, Kurul talebine istinaden Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından revize edilmiş hali ekte yer almaktadır. 


Revize raporlarda gayrimenkullerin ekspertiz değerlerine ilişkin herhangi bir değer değişimi olmayıp, revizeler Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından ilgili mevzuata uyum çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.


Geri Dön