23 / 04 / 2024

DenizBank'tan 'her şey dahil mortgage kredisi'!

DenizBank'tan 'her şey dahil mortgage kredisi'!

DenizBank'ın bankacılara özel finansal çözüm paketi hazırladığı bildirildi...



Denizbank'tan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, Türkiye'deki bankacıları hedefleyerek hazırlanan "Bankacılara Özel Finansal Çözüm Paketi" ile yatırım ve mevduat ürünlerinden, indirimli mortgage, taşıt ve ihtiyaç kredilerine kadar tüm ürünlerde bankacılara özel fırsatlar sunduğu belirtildi.

Paket kapsamında bankacıların, "Her Şey Dahil Mortgage Kredisi"nden yüzde 0,89'dan başlayan indirimli faiz oranlarıyla 180 aya varan vadelerle yararlanabildikleri ifade edilen açıklamada, ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti, 1 yıllık DASK ve 1 yıllık FKS masraflarının tamamının DenizBank tarafından karşılandığı vurgulandı.

Bankacıların, yüzde 1,09'dan başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisinden, yüzde 0,99 faiz oranı ve 48 aya varan vadelerle taşıt kredisinden faydalanabilecekleri belirtildi.

DenizBank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, konuya ilişkin şunları kaydetti: "Bankacılık hizmetlerimizi meslektaşlarımız için farklılaştırıp özel fiyatlamalı ürünler ve ihtiyaca özel çözümler sunuyoruz. DenizBank olarak amacımız bankacılara özel çözüm önerilerimizle hayatlarını daha keyifli hale getirmek ve bu sayede 'Bankacıların Bankası' olmak."
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Denizbank bankacılara özel finansal çözüm paketi hazırladı

Paket sayesinde bankacılar ‘Her şey dahil mortgage kredisi'nden yüzde 0.89'dan başlayan faiz oranlarıyla 180 aya varan vadelerle yararlanıyorlar. DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk “Amacımız bankacılarıa özel çözüm getirmek ve bu sayede ‘bankacıların bankası' olmak” diye konuştu.
Star


Geri Dön