27 / 04 / 2024

Denizli Karahasanlı-Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Karahasanlı-Çakmak Spor Kompleksi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirileceğini açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi tamamlandı.




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı, kent merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere toplam 7 adet yapılacak yüzme havuzundan biri olan Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fiziki yapısı tamamlanan, peyzaj işlemlerinin kısa süre sonra sona ereceği Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi toplam 3 bin 835 metrekare kapalı alan üzerinde yer alıyor. Bodrum ve zemin kattan meydana gelen tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere iki adet havuz olacağı açıklandı. Kapalı yüzme havuzunun yanında farklı spor kurslarının da verileceği 2 adet spor salonu bulunan tesiste, 2 adet antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odalarının da bulunduğu belirtildi.

Tüm bölgeye hizmet verecek 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, peyzaj düzenlemesi yapılan tesisin kısa süre sonra hizmete gireceğini söyleyerek, kapalı yüzme havuzunun sadece Karahasanlı’ya değil bölgeye hizmet vereceğini belirtti. Uzun yıllar Denizli'ye hizmet veren Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu'nun ardından İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açtıklarını söyleyen Başkan Osman Zolan, "Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimiz, İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Acıpayam'ın ardından tamamlanan 4. kapalı yüzme havuzumuz oldu. Denizlimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Geri Dön