29 / 03 / 2024

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.



İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada bir süre önce yapımına başlanan Yıldırım Tepe Mahallesi spor kompleksi projesinin tamamlandığını söyledi. İskenderun Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spor kompleksi içerisinde futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve halı sahanın yer aldığını dile getirdi.

TESİS HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILACAK

Proje hakkında açıklama yapan Başkan Seyfi Dingil ,”Bilindiği üzere bir süre uygun alan için muhtarlığın karşısındaki boş araziyi tespit etmiştik. Proje tamamlandı. Elektrik konusu ile ilgili Tedaş görüşülüyor ardından tesis halkımızın hizmetine açılacak. İskenderun’un her kesimindeki gençlerin sosyalleşip rahatça spor yapabilecekleri, vakit geçirebilecekleri alanlar inşa etmeye devam edeceğiz.”diye konuştu.

BİRÇOK SPOR TESİSİ YAPILDI

Başkan Seyfi Dingil sözlerini şu şekilde tamamladı: ”Pek yakında hizmete açılacak olan spor komplekslerimiz umarım genç arkadaşlarımıza güzel vakit geçirecekleri ve faydalanacakları tesisler olur. Vatandaşlarımızın sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı spor tesisleri yapıldı. İnsanlarımızı spor yapmaya teşvik eden projelere imza atıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” 


Geri Dön