20 / 04 / 2024

Denizli Ulus Bulvarı tamamlanıyor!

Denizli Ulus Bulvarı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramda hizmete açılması planlanan Ulus Bulvarı'ndaki inşaat çalışmalarını inceledi.




Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde yapımını tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından, üst yapıya başladığı ilk nokta olan Ulus Caddesi’ndeki inşaat çalışmalarında sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bayram tatili olmasına rağmen çalışmalara son sürat devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı'nda çift yönlü trafiğe açılması planlanan Ulus'u inceledi. Çalışanlarla, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Zolan, Ulus Bulvarı'nın tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.


Trafik akışı çok seri olacak


Asfaltlama çalışmalarında sona geldiklerini, peyzaj ve kaldırım çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Başkan Zolan, 3 gidiş 3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli bir bulvar olacak Ulus'ta trafik akışının çok seri olacağını dile getirdi. 6 şeridin yanında oto park şeridinin de olacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, örnek bir bulvar olacak Ulus'ta bozulan yol konforu nedeniyle sabır gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti. 



Denizli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön