26 / 04 / 2024

Denizli'de kira tartışması can aldı!

Denizli'de kira tartışması can aldı!

Denizli'de bir kişi, kira konusunda tartıştığı ev sahibini bıçaklayarak öldürdü. Alınan bilgiye göre, Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki bir apartmanda ikamet eden Hasan Hüseyin Selçuk (30) ile kiracısı Ramazan İ. arasında tartışma çıktı




Denizli'de bir kişi, kira konusunda tartıştığı ev sahibini bıçaklayarak öldürdü. Alınan bilgiye göre, Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki bir apartmanda ikamet eden Hasan Hüseyin Selçuk (30) ile kiracısı Ramazan İ. arasında tartışma çıktı. Ramazan İ, "kira nedeniyle" çıktığı ileri sürülen tartışma sırasında ev sahibi Selçuk'u bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.


Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selçuk, burada hayatını kaybetti. Olayın ardından polislerce yakalanarak gözaltına alınan Ramazan İ'nin emniyetteki ifadesinde, ev sahibi Hasan Hüseyin Selçuk ile kira konusunda tartıştıklarını, cinayeti bu yüzden işlediğini söylediği öğrenildi. Selçuk'un, Denizli Devlet Hastanesi'nde tıbbı sekreter olarak çalıştığı bildirildi.


Yeni Asır


Geri Dön