26 / 04 / 2024

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı!

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı!

Firma: Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya

Proje: Ve Güneşli

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı kapsamında peşinat ve aylık taksit ödemeleri 1 yıl sonra teslimlerde başlıyor. Ve Güneşli Evleri'nde teslimler Kasım 2014'te yapılıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli bölgesinde  Ve Güneşli  Evleri projesi Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya ve Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı kapsamında 1 yıl taksit ve peşinat ödemesi erteleniyor.


Ve Güneşli Evleri projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 8, 11 ve 12 katlı 3 blok olarak inşa edilen Ve Güneşli Evleri projesi 214 adet konuttan meydana geliyor. Ve Güneşli Evleri'nde 6 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.


Ve Güneşli Evleri'nde daire fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ve Güneşli Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Ve Güneşli Evleri'nde daireler 42 - 138 metrekare arasında değişiyor. 



Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı!


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli ödeme planı dahilinde yüzde 35 peşinat tutarında senet imzalanıyor. Peşinat ödemesi ve aylık taksitler, 1 yıl sonra daire teslimleri itibariyle başlıyor. Ve Güneşli Evleri'nde teslimler Kasım 2014 yılında yapılıyor.


32 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ve Güneşli Evleri projesi içerisinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar banyosu, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Ve Güneşli Evleri nerede?

Ve Güneşli Evleri adres : Mimar Sinan Cad.  No: 21 Güneşli/İSTANBUL



Ve Güneşli Evleri iletişim

Telefon : 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com


projeye sor



Geri Dön