28 / 03 / 2024

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli teslim tarihi!

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli teslim tarihi!

Firma: Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya

Proje: Ve Güneşli

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ve Güneşli projesi 3 blok halinde yükseliyor



İstanbul Avrupa yakasında Güneşli bölgesinde yer alan  Ve Güneşli  projesi Teleset Mobilya, Depar Teknik Yapı ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Depar Teknik Yapı Ve Güneşli teslim tarihine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


32 bin metrekare arsa alanına sahip olan Depar Teknik Yapı Ve Güneşli 3 blok halinde inşa ediliyor. Toplam 214 adet konut halinde hayata geçirilen Teleset Mobilya Ve Güneşli Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Depar Teknik Yapı Ve Güneşli teslim tarihi!

Depar Teknik Yapı Ve Güneşli teslim tarihi Kasım 2014 olarak belirlendi. 


Ve Güneşli daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. Projenin ödeme koşullarıyla ilgili bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Ve Güneşli projesinde dairelerin alanları 43 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor. Ve Güneşli projeside açık kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, yürüyüş ve koşu parkuru, çocuk oyun alanları, cafe ve restoranlar gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli adres: Mimar Sinan Cad. No: 21 Güneşli – İstanbul


Ve Güneşli Evleri telefon numarası: 0212 444 80 83

Web adresi: www.vegunesli.com


projeye sor



Geri Dön