25 / 04 / 2024

Deprem kahini Frank Hoogerbeets'ten korkutan uyarı!

Deprem kahini Frank Hoogerbeets'ten korkutan uyarı!

Deprem kahini olarak anılan Frank Hoogerbeets'in son uyarısı korkuttu. Kahinin daha önceki deprem iddiaları da doğru çıkmıştı. İşte deprem kahininin son tahminleri...



Yaptığı deprem tahminleri ile ünlenen ve 'deprem kahini' olarak anılan Frank Hoogerbeets'in son uyarısı korkuttu. Gezegenlerin ve ayın pozisyonlarına bakarak deprem tahminleri yaptığını ifade eden deprem kahininin daha önceki deprem iddiaları doğru çıkmıştı. 

Sabah'ta yer alan habere göre; deprem kahini Frank Hoogerbeets yaptığı son uyarıda tarih verdi. İşte deprem kahininin son tahminleri;

Hoogerbeets, geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda bu tahminleri için gezegenlerin ve ayın pozisyonlarına baktığını ve bunun için özel olarak geliştirdiği 'Solpage' adlı bir bilgisayar programından faydalandığını söylemişti.

Deprem kahini Şubat'tın son iki haftasına dikkat çekmiş ve mega deprem olacağını belirtmişti. Ekvador'da aynı hafta içinde yaşanan 7,5 büyüklüğündeki deprem akıllara tekrar 'deprem kahini'nin açıklamalarını getirmişti.

Ardından Türkiye için de uyarılarda bulunmuş ve Denizli, Acıpayam'da 20 Mart tarihinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde sismik hareketlere dikkat çeken Hoogerbeets 4-5 Ağustos'a dikkat çekmiş, 4 Ağustos'ta Japonya'da nükleer felaketin yaşandığı Fukuşima bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Hoogerbeets, Ditranium adlı internet sitesinde ve YouTube hesabında yeni uyarılarda bulundu.

Hoogerbeets, YouTube hesabında kritik ay ve gezegen hizalanmalarının sismik dalgayı tetikleyebileceğini belirtti. Hollandalı isim 4 Ağustos'a ek olarak 6 ve 7 Ağustos'un da kritik olduğunu ve 6 üzeri deprem beklediğini açıkladı.

'Deprem kahini' Akdeniz bölgesi için de özellikle uyarılarda bulundu.

Her zaman ilgiyle takip edilen kehanetler şu sıralar daha fazla merak ediliyor. Bunun nedenleri arasında sosyal medyanın gücü, eski kütüphanelerdeki bilgilerin dijital mecraya aktarılması Nostradamus, Baba Vanga ve Alois Irlmaier gibi ünlü kahinlerin kehanetlerinin gerçeğe dönüşmesi bunun nedenleri arasında yer alıyor. Nostradamus'un Türkiye kehanetlerini okuyunca çok şaşıracaksınız...

GÜNEY ASYA'DAN SONRA TÜRKİYE'DE DEPREM OLACAK

Endonezya'da yakın zamanda meydana gelen depremler sonrası uzmanlar 'kehanet doğru mu olacak' tartışması başladı. Ancak kehanetler İngiliz uzmanları ikiye bölmüş durumda.

Zira uzmanlar depremlerle ilgili Nostradamus'un Yüzyıllar adlı kitabındaki bölümleri farklı şekillerde yorumluyorlar.

Deprem olacağı kehanetine karşı çıkan bir isim Fransız uzman Fontbrune. Fontrune'ye göre Nostradamus'ın deprem kehaneti çoktan gerçekleşti. Kitabın üçüncü cildindeki Türkiye depremi kehaneti Gölcük depremiydi ve yeni bir deprem olmayacak.

İstanbul depreme ne kadar hazırlıklı?
 


Geri Dön