24 / 04 / 2024

Depremin sinyali verildi! Riskli yapıların acil olarak dönüştürülmesi gerekiyor

Depremin sinyali verildi! Riskli yapıların acil olarak dönüştürülmesi gerekiyor

17 Ağustos’un yıl dönümünde THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, riskli yapıların tehlikesini anlatırken, olası bir depremde en az hasarı almak için yapılması gerekenleri bir bir sıraladı. İşte detayları…



“KGS HAYAT KURTARACAKTIR”

Kaliteli beton kullanışı ve denetim ile depremi az hasar ile atlatmanın gayet mümkün olduğunu belirten Yavuz Işık: “Hazır beton alanı ile ilgili kaliteyi garanti altına almayı hedef haline getiren Birliğimiz, Kalite Güvence Sistemi (KGS) ile hazır beton tesislerinin üretim koşullarını, teknik ve laboratuvar altyapısını, personel yeterliliğine denetleme yaparak kaliteli ve yüksek dayanım sınıflarında beton üretimini sağlar. KGS belgeli kaliteli hazır beton ise olası bir depremde birçok hayat kurtaracaktır” şeklinde konuştu.

“KGS SİSTEMİ’NE DAVET EDİYORUZ”

Türkiye’de üretilen betonların % 65’inin Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından KGS belgeli şekilde üretildiğinin vurgulayan Yavuz Işık, “Depreme karşı dayanıklı yapılanma için bu oranın çok daha yüksek olması lazım. KGS Sistemi’ne giren beton tesisleri, yoğun kontroller dahilinde daha stabil ve sürdürülebilir bir üretim sağlamaktadır. Bu şekilde, hem kaliteli hem de ekonomik bir üretim elde edilmektedir. Standartlarına uygun bir şekilde üretimin sağlanması ile beton üreticisi ile tüketici arasında güven sağlamaktadır. Bunun neticesinde, bütün beton üreticilerini koşullarına uygun üretim yapmak üzere KGS Sistemi’ne davet ediyoruz” şeklinde cümlelerini bitirdi.

Depremin sinyali verildi! Riskli yapıların acil olarak dönüştürülmesi gerekiyor

A101’de hangi kulaklığı ararsan var! İster müzik dinle ister oyun oyna! İndirimli fiyatları sakın kaçırmayın!

Hepsiburada’da Xiaomi Mi 11T Pro stoku yenilendi! Tükenmeden kapın! 12 Ağustos 2022 fiyat listesi

Hyundai i10 ağustos fiyat listesi güncellendi! Milyonların göz bebeği Hyundai i10’a zam! 12 Ağustos 2022 fiyat listesi


Geri Dön