27 / 04 / 2024

Yavuz Işık

Yavuz Işık

17 Ağustos’un yıl dönümünde THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, riskli yapıların tehlikesini anlatırken, olası bir depremde en az hasarı almak için yapılması gerekenleri bir bir sıraladı. İşte detayları…

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden milli duruş çağrısı!

Avrupa Hazır Beton Birliği ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Zeytin Dalı Harekâtı"na destek vererek millî duruş çağrısında bulundu.

7 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor!

Avrupa Hazır Beton Birliği ve Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Zeytinburnu’nda bir binanın kendiliğinden yıkılması üzerine yeniden uyarılarda bulundu.

İnşaat sektörü 2016'dan umutlu!

Bu yıl iki seçim ve sıcak para baskısına rağmen sektörün ivmesini kaybetmediğini dile getiren İnşaat sektörü temsilcileri "İnşaat sektörü 2016'ya iyi bir başlangıç yapacak" diyor

Yavuz Işık: Sağlam yapı hayat kurtarır!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık "Nerede ne zaman kaç büyüklüğünde deprem olacağını bilemeyiz, umudumuzu kaybetmek yerine önlemlerimizi alabilir, dayanıklı ve sağlam yapılar üretebiliriz" dedi.

Hazır beton sektörü kentsel dönüşümle yüzde 5 büyüyecek!

İnşaat sektörünün temel kollarından birini oluşturan hazır beton sektörü, bugün itibarıyla yaklaşık 10 milyar TL ciroya sahip.

Yavuz Işık: Konut satışlarında azalma beklemiyorum!

Yönetim Kurulu toplantısını yapmak için İstanbul ’a gelen Avrupa Hazır Beton Birliği ’nin Başkanı Tosterud “ Türkiye’deki uygulamaları hayranlıkla izliyoruz ” dedi.

Türkiye beton üretiminde lider!

Beton 2015 fuarı yedinci kez İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı. Son yıllarda inşaat sektörünün hızlanması ve kentsel dönüşüm projeleriyle büyümeye devam eden Türkiye'deki beton pazarı, Avrupa'da lider.

Hazır betoncular 2015'te yüzde 5 büyüme bekliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, 9,5 milyar lira ciroya sahip hazır beton sektörünün, inşaat sektörünün temel kollarından birini oluşturduğunu söyledi.

Yavuz Işık: inşaat sektörü ile hazır beton sektörü de canlanacak!

Türkiye, hazır beton üretimiyle Avrupa'da birinci sırada yer alırken, 2011 yılında Çin ve ABD'nin ardından üçüncü sıraya yükseldi. THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık hazır beton sektörü üzerine açıklamalar yaptı.

Yavuz Işık: Hazır beton üretiminde Avrupa'da birinciyiz!

Yavuz Işık, hazır beton üretiminin geçen yıl 102 milyon metreküpe ulaştığını belirterek, "Hazır beton sektörü geçen yıl yüzde 10 büyüdü. İnşaat sektörünün canlanmasına paralel hazır beton sektörü de canlanacak." dedi.

Hazır Beton sektörü bu yıl yüzde 5'in üzerinde büyüme hedefliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, geçen yıl yüzde 10 büyüyen hazır beton sektörünün bu yıl yüzde 5'in üzerinde büyüme beklediğini ifade etti.

Türkiye Hazır Beton Birliği iş güvenliği için Mavi Baret ödülü düzenliyor!

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık Türkiye'de en fazla işçi ölümünün ve iş kazalarının üçte birinin inşaat sektöründe meydana geldiğini belirterek, "Buna dikkat çekmek ve güvenliği artırmak için Mavi Baret ödülleri düzenlediklerini" söyledi...

Türkiye Hazır Beton Birliği 25'inci yaşını coşkuyla kutladı!

Türkiye'de çeyrek asır boyunca sağlam ve kaliteli betonun simgesi haline gelen Türkiye Hazır Beton Birliği 25. yaşını coşkuyla kutladı. THBB Yönetim Kumlu Başkanı Yavuz Işık misafirlerini kokteyl alanında karşıladı...

Yavuz Işık kimdir?

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık kimdir? Yavuz Işık ne zamandan beri Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı olarak hizmet veriyor? Yavuz Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İnşaat sektöründe büyük kriz! Ayda 100 bin TL’ye çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün en önemli işlerinden biri olan vinç operatörlüğünün aylık maaşı 100 bin TL’nin üzerine çıktı. Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, 500 bin işçi açığı olduğunu ve 100 bin TL maaşla çalışacak işçi bulamadıklarını dile getirdi. Peki, vinç operatörü nasıl olunur? İşte detaylar...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Yavuz Işık: C6-C8 beton kullanılan bina kendiliğinden yıkılır!

Son dönemlerde Türkiye'de peş peşe yaşanan depremler ve uzmanların yaptığı uyarılar insanları “Güvenilir yapı için nelere dikkat edilmeli?" sorusunu araştırmaya yöneltti. Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, yapılarda kullanılan beton kalitesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Yavuz Işık: Türkiye'deki 1.5 milyon konut acil yenilenmeli! 

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin 7, Avrupa Hazır Beton Birliği'nin de 4 yıldır başkanlığını yapan Yavuz Işık, Elazığ depreminden sonra binalardaki beton kullanımı ve yenilenmesi gereken binalarla ilgili açıklamalarda bulundu...

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türk Hazır Beton Sektörü, Avrupa’ya liderlik etmeye devam ediyor. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, yeniden Avrupa başkanlığına seçildi.

Yavuz Işık, yeniden Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlığına seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, dünyada hazır beton alanındaki en büyük uluslararası kuruluş olan Avrupa Hazır Beton Birliğinin Başkanlığına yeniden seçildi.

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Yavuz Işık, THBB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu, yapmış olduğu görev dağılımında Yavuz Işık’ı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Halit İnci’yi Başkan Vekilliği'ne, Cemalettin Danış’ı da Muhasip Üyeliğe seçti.

Yavuz Işık: Her yıl 700 bin konutun yenilenmesi gerekiyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, her yıl 700 bin konutun yenilenmesi gerekiyor." dedi

Yavuz Işık: Türkiye’de konutların 3'te 1'i yenilenmeli!

Avrupa Hazır Beton Birliği ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, “Türkiye’deki konutların 3’de 1’inin değişmesi lazım. İstanbul’da minimum 1 buçuk milyon, Ankara’da ise en az 300 bin konutun yenilenmesi lazım” dedi.

Yavuz Işık Haberi

Yavuz Işık

Türkiye’de standartlarına uygun bir şekilde beton üretilmesi aynı zamanda inşaatlarda doğru beton uygulamalarının olabilmesi için 1988 yılından bu güne çalışan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 17 Ağustos 1999’da yaşanan depremin 23. yıl dönümünde yine deprem gerçeğini anımsattı. Geçmişte yaşanılan depremlerde olduğu gibi, gelecekte de olacak olan depremlere karşı tedbir alınmazsa büyük can ve mal kaybı yaşayacağımıza dikkat çeken Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, “Türkiye Deprem Tehlike Haritası’na baktığımızda nüfusumuzun % 70’ten fazlasının deprem tehlikesi yüksek olan alanlarda yaşamakta olduğunu görüyoruz.

Her sene on binlerce yeni konut yapılsa da nüfusun ciddi bir oranının hâlen depreme dayanıksız bir şekilde eski yapılarda ikamet etmektedir. Ne zaman, nerede ve ne şiddette gerçekleşeceğini bilemediğimiz deprem, yeni acılara sebep olmadan riskli yapıların...