18 / 04 / 2024

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015” bünyesinde ödül almaya layık görüldü.



İç mekan tasarımı DererOmay Mimarlık tarafından gerçekleştirilen, Genel Energy Merkez Ofisi projesi “İç Mekan, Perakende ve Sergi Tasarımı” kategorisinde A’Design Award ödülünün sahibi oldu. Batu Derer ve Emre Omay,  18 Nisan tarihinde, İtalya, Como’da gerçekleştirilen tören ile ödülü yetkililerden teslim aldı. 

A'Design Award sonuçları her yıl başarılı akademisyenler, seçkin basın mensupları, yaratıcı tasarım profesyonelleri ve tecrübeli girişimcilerden oluşan, uluslararası jüri üyeleri tarafından belirlenmektedir. A’Design Award iyi tasarım örnekleri ve prensipleri üzerine farkındalık yaratmak amacıyla kurulmuştur. Yarışmanın en büyük amacı farklı ülkelerdeki tasarımcıları, şirketleri ve markaları insanların faydalanabileceği daha iyi ürün, servis ve sistemler kurmak için teşvik etmektir. A’Design Award bu nedenle tüm dünyadaki tasarımcı ve markalara katma değer sağlayan, fonksiyonel, estetik ve sürdürülebilir ürünler yaratmaları için itici güç sağlamaktır.


DererOmay Mimarlık yurt içinde ve yurt dışında nitelikli projeleri hayata geçirmek amacı ile 2005 yılında Emre Omay ve Batu Derer tarafından kurulmuştur. Mimari, iç mimari proje, proje yönetimi, kontrol ve uygulama alanlarında bugüne kadar 1,000,000 m²’nin üzerinde projeyi hayata geçirmiştir. 

Mimari uzmanlık alanları başta ticari yapılar, otel, konut, restoran, spa, ulaşım ve eğitim yapıları olmak üzere, DererOmay Mimarlık tarafından gerçekleştirilen bir çok proje yerli ve yabancı firmalarla uzun vadeli işbirliklerine dönüşmüştür. Firma ortaklarının yerel ve uluslararası projelerde edinmiş oldukları tecrübeler doğrultusunda, konusunda uzman bir ekip ile insana ve doğaya saygı duyan, çağdaş ve farkındalık yaratan projelere imza atmak hedef alınmaktadır. 




Geri Dön