27 / 04 / 2024

Detay Prefabrik Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Detay Prefabrik Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Burak Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Detay Prefabrik Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Burak Çelik tarafından kuruldu. 


Detay Prefabrik Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her nevi prefabrik tesisleri kurmak, hazır beton ve prefabrike yapı elemanlarının üretimini montaj ve izolasyon işlerini yapmak, b. Resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike her türlü inşaat işleri yapmak. c.Her türlü fabrikalar, imalathaneler, depolar, idari binaları ve hizmet binaları ile özel antre depolama tesislerini kurmak bizzat veya başkalarına ihale suretiyle inşa ettirmek bunları alıp satmak, kiraya vermek, kiralamak, devir ve ferağetmek bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak, konu ile ilgili olarak resmi ve özel her türlü ihalelere katılmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Detay Prefabrik Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Paşaköy Mah.Baraj Yolu Cd. N.29 Sancaktepe 


Geri Dön