26 / 04 / 2024

Dev şirketten 10 milyon dolarlık yatırım! 100 kişiye 100 bin dolar

Dev şirketten 10 milyon dolarlık yatırım! 100 kişiye 100 bin dolar

Dünyanın hemen hemen her yerinde kullanılan Airbnb, dünyanın en çılgın yerlerini yaratmak için 10 milyon dolarlık yatırım yapacak. 



Airbnb, gezegendeki en tuhaf ve en benzersiz emlak destinasyonlarının yaratılmasına ilham vermek için  10 milyon dolarlık  bir fon başlattı.

Tatil kiralama sitesi, başvuru formuna göre “çölde yaşanabilir bir çörek” gibi unutulmaz konaklamalar yaratmak için 100 kişiye 100.000 dolar teklif edecek. 

Tasarımlar bir vay faktörüne sahip olmalı, çevreyi dikkate almalı ve Ağustos 2023'e kadar tamamlanabilir olmalıdır. Amerikalı tasarımcı Iris Apfel ve Sidney merkezli mimar Koichi Takada'nın da aralarında bulunduğu bir jüri heyeti, başvuruları değerlendirecek ve projeleri seçecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön