28 / 03 / 2024

Devlet Su İşleri’nden iş arayan vatandaşlara müjde! Mülakatsız personel alınacak! Son fırsatı kaçırmayın!

Devlet Su İşleri’nden iş arayan vatandaşlara müjde! Mülakatsız personel alınacak! Son fırsatı kaçırmayın!

Kamu kurumlarından Devler Su İşleri, personel alımlarına devam ediyor. Mülakatsız personel alınacağını duyurun Devlet Su İşleri personel alımı için neler yapmak gerek? İşte detaylar…



Kamu kurumlarından olan Devlet Su İşleri (DSİ) zamanlarda KPSS’li ve KPSS’siz personel iş alımlarına devam ediyor. Başvuruların sabah saatleri itibarıyla başladığı duyuruldu. Yayımlanan ilanda başvurular ile ilgili mülakat yapılmayacağı bildirildi. DSİ 18 - 55 yaş arası sözleşmeli personel alımı için hem başvuru şartları hem de başvuru şekli teker teker belli oldu. İşte, Devlet Su İşleri mülakatsız personel alım detayları:

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Vatandaşı olmak

Son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl ya da daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ya da kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

Askerlik durumu itibarıyla askerlik ile ilişiği bulunmamak

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu olmamak

Son müracaat tarihi itibarıyla Hukuk Fakültelerinin ya da denkliği Yükseköğretim Kurulu’nca onaylanmış yurt içi ya da yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Hukuk Programı bölümünden mezun olmak.

Son müracaat tarihi itibarıyla Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak

ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS-P3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

Devlet Su İşleri’nden iş arayan vatandaşlara müjde! Mülakatsız personel alınacak! Son fırsatı kaçırmayın!


Geri Dön