19 / 03 / 2024

Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!

Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!

Dicle Üniversitesi, 194 sözleşmeli personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 7 Nisan 2023 olarak belirlendi.



Üniversitenin yayımladığı duyuruya göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alım için adayların en az ön lisans veya dengi bir eğitim düzeyine sahip olmaları gerekiyor.

Başvuruların, Dicle Üniversitesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekiyor. Başvuru yapacak adayların, başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları gerekiyor.

Başvuruların son değerlendirme tarihi ise henüz belirlenmedi. Adayların, başvuru şartlarını ve detayları Dicle Üniversitesi'nin resmi internet sitesinden öğrenebilecekleri belirtildi.

Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!

Sözleşmeli personel alımı ilanı

Üniversitemiz, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) bendi uyarınca tam zamanlı olarak istihdam edilecek sözleşmeli personel alımı yapacak. Özel Bütçeden karşılanacak olan alımlar ve 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmî Gazete 'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre KPSS (B) grubu puan sırası esas alınarak gerçekleştirilecek.

Aşağıdaki unvan ve nitelikteki pozisyonlar için başvurular kabul edilecek:

  • Bir adet İşletme Uzmanı: İşletme veya İktisat bölümlerinden lisans derecesi veya bunlara denk bir dereceye sahip olmak.
  • İki adet Bilgisayar Programcısı: Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden lisans derecesi veya bunlara denk bir dereceye sahip olmak.

Başvuru yapacak adayların, 18 yaşını doldurmuş olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, askerlik durumlarının düzenli olması gerekmektedir.

Başvurular, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde üniversitemizin insan kaynakları birimine şahsen veya posta yoluyla yapılabilir.

İlgilenen adayların, başvuru şartlarını ve detayları dikkatlice incelemeleri önerilir.

 


Geri Dön