18 / 04 / 2024

Didem Güven kimdir?

Didem Güven kimdir?

RSG İç Mimarlık’ta tasarım ekibini yöneten İç Mimar Didem Güven kimdir? Didem Güven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İç Mimar Didem Güven'in biyografisi...



Didem Güven kimdir?

2003 yılında Bilkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu. 2005 yılında Politecnico di Milano, Strategic Design Bölümü’nde lisansüstü eğitimini tamamladı. 


Eğitimlerinin ardından Milano MR&D Institute’de “strategy designer” olarak görev aldı ve sonrasında  İzmir  Ekonomi Üniversitesi’nde akademik çalışmalarını sürdürdü. 2007 yılından beri, RSG İç Mimarlık’ta tasarım ekibini yönetmektedir.


RSG İç Mimarlık..

"2002 yılında kurduğumuz RSG İç Mimarlık’ta tasarım ve uygulama alanlarında, farklı ölçeklerde çalışmalar yapıyoruz. Sanatı, yaşam alanına entegre ederek sunmayı amaçlıyoruz, çünkü iç mimarlığı sanatın bir parçası olarak görüyoruz. Üzerinde çalıştığımız her projede yaratıcılığımızı ve hayal gücümüzü, sahip olduğumuz profesyonel tecrübelerle birleştirerek daha önce tasarlanmamış olanı sunmak adına çalışıyoruz.

RSG İç Mimarlık olarak, dünyada her an değişmekte olan tasarım trendlerini takip ederek ve farklı örnekleri yorumlayarak onlara yeni bakış açıları getiriyoruz. Bu yönelimle; mimari tasarım anlayışına detay katarak, mekandaki uyumu yakalıyor ve yaşam alanıyla kullanıcılarını bütünleştirmeyi hedefliyoruz.


Estetiğin, zarafetin ve yeniliğin mekandaki etkisinin bilincinde, ince detaylara önem veriyoruz. Çünkü tasarımın mekan ile bir bütünlük oluşturması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu konuda yaratıcı fikir ve tasarıma yönelik konsept danışmanlığı hizmeti sunuyoruz.


Çalışma prensibimizle RSG İç Mimarlık olarak, 10 yıldır yurt içinde ve yurt dışında; konut, ofis ve hastane gibi mekanların iç mimari projelerinde, yenilikçi tasarımlarımızla yer aldık. Bundan sonra da hedefimiz; geleceğin tasarımlarını yorumlamaya devam etmek olacaktır."



Semih Güven kimdir?


Geri Dön