29 / 03 / 2024

Semih Güven kimdir?

Semih Güven kimdir?

RSG İç mimarlık kurucusu Semih Güven kimdir? Semih Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Semih Güven, RSG Mimarlık 'ı ne zaman kurdu? İşte Semih Güven..



Semih Güven kimdir?

1975 yılında İzmir’de doğan R. Semih Güven, 1997 yılında Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden mezun oldu. 


Mezuniyetinin hemen ardından, çeşitli tasarım ve uygulama firmalarında aktif olarak çalıştı. 2002 yılında RSG İç mimarlık’ı kurdu; burada uygulama ekibinin başı olarak, proje ve uygulama danışmanlığı hizmeti sunmaktadır.


RSG Mimarlık..

"2002 yılında kurduğumuz RSG İç Mimarlık’ta tasarım ve uygulama alanlarında, farklı ölçeklerde çalışmalar yapıyoruz. Sanatı, yaşam alanına entegre ederek sunmayı amaçlıyoruz, çünkü iç mimarlığı sanatın bir parçası olarak görüyoruz. Üzerinde çalıştığımız her projede yaratıcılığımızı ve hayal gücümüzü, sahip olduğumuz profesyonel tecrübelerle birleştirerek daha önce tasarlanmamış olanı sunmak adına çalışıyoruz.

RSG İç Mimarlık olarak, dünyada her an değişmekte olan tasarım trendlerini takip ederek ve farklı örnekleri yorumlayarak onlara yeni bakış açıları getiriyoruz. Bu yönelimle; mimari tasarım anlayışına detay katarak, mekandaki uyumu yakalıyor ve yaşam alanıyla kullanıcılarını bütünleştirmeyi hedefliyoruz.


Estetiğin, zarafetin ve yeniliğin mekandaki etkisinin bilincinde, ince detaylara önem veriyoruz. Çünkü tasarımın mekan ile bir bütünlük oluşturması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bu konuda yaratıcı fikir ve tasarıma yönelik konsept danışmanlığı hizmeti sunuyoruz.


Çalışma prensibimizle RSG İç Mimarlık olarak, 10 yıldır yurt içinde ve yurt dışında; konut, ofis ve hastane gibi mekanların iç mimari projelerinde, yenilikçi tasarımlarımızla yer aldık. Bundan sonra da hedefimiz; geleceğin tasarımlarını yorumlamaya devam etmek olacaktır."





Geri Dön