27 / 04 / 2024

Didem Güven kimdir

Didem Güven kimdir

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Didem Güven İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde düzenlenen “Forum Interior 2016 İç Mekân Buluşması”nda iç mimari alanında başarının sırlarını anlattı.

Didem Güven kimdir?

RSG İç Mimarlık’ta tasarım ekibini yöneten İç Mimar Didem Güven kimdir? Didem Güven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İç Mimar Didem Güven'in biyografisi...

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Egemen Döven kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Egemen Döven daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Egemen Döven'in biyografisi...

Durmuş Döven​ kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven​ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Durmuş Döven'in biyografisi...

Didem Hiçyorulmazlar kimdir?

Akiş GYO Satış Pazarlama Direktörü Didem Hiçyorulmazlar kimdir? Didem Hiçyorulmazlar daha önce hangi görevlerde bulundu?

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Görkem Güvenç kimdir?

Halen Noname Studio çatısı altında meslektaşlarıyla çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Görkem Güvenç kimdir? Görkem Güvenç, hangi projelere imza attı? İşte Görkem Güvenç..

Didem Güven: Tasarım yaparken kullanıcı talepleri irdelenmeli!

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Didem Güven İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde düzenlenen “Forum Interior 2016 İç Mekân Buluşması”nda iç mimari alanında başarının sırlarını anlattı.

Gonca Güvençoğlu kimdir?

İç Mimar Gonca Güvençoğlu kimdir? İç Mimar Gonca Güvençoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Güvençoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Güvençoğlu..

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Mustafa Güven Ağar kimdir?

İZSU Genel Müdürlüğüne Mustafa Güven Ağar getirildi. Peki, Mustafa Güven Ağar kimdir? Yeni İZSU Genel Müdürü Mustafa Güven Ağar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Güven Ağar..

Özkan Özgüven kimdir?

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kimdir? Özkan Özgüven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Özgüven, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Özkan Özgüven..

Didem Güven kimdir Haberi

Didem Güven kimdir

RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Didem Güven İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde düzenlenen “Forum Interior 2016 İç Mekân Buluşması”nda iç mimari alanında başarının sırlarını anlattı. Güven, konuşmasında, müşteriyi tanımanın, tasarımın hayat damarlarından biri olduğuna dikkat çekti ve “Tasarıma başlamadan önce müşteriye soru sormaktan çekinmeyin” diyerek irdelemenin önemine değindi. 


Interiors: Let There Be Light! sloganıyla düzenlenen Forum Interior’da bu yıl “Tasarımcı Kullanıcı Ekseninde Mekân Konuşmaları” teması ile ünlü iç mimarlar fikirlerini paylaştı. Ulusal ve uluslararası buluşmalara ev sahipliği yapan, Forum Interior İç Mimarlık Konferansı ve Fuarı’nda, gerçekleşen etkinlikte, RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı İç Mimar Didem Güven de küresel ile yerel arasındaki kullanıcı odaklı iç mekân deneyimlerini, katılımcılara aktardı. 


Didem Güven RSG İç Mimarlık olarak tasarım ve uygulama alanlarında farklı ölçek...