19 / 04 / 2024

Didim Golf Villas'ta 29 bin TL'ye!

Didim Golf Villas'ta 29 bin TL'ye!

Temmuz 2011'de sahiplerine teslim edilmesi planlanan Golf Villas'ta peşin fiyat 29 bin TL olarak belirlendi



Aydın Didim'de Esin İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Güzel Duygu Sitesi'ne, 500 metre kadar uzağında bir golf tesisi yapılacağından Golf Villas adı da veriliyor. Biri çocuklar için üç yüzme havuzunun yanı sıra çocuk parkı, kafeterya ve yürüyüş parkurunun da göz ardı edilmediği yazlık projede inşaata başlama tarihi Eylül 2010 olarak belirlendi.

Temmuz 2011'de sahiplerine teslim edilmesi planlanan Güzel Duygu Sitesi'nin peşin fiyatı 29 bin TL olarak belirlendi. Taksitli fiyatlar ise 36 bin TL. Buna göre 6 bin TL peşinat ve 30 ay boyunca ayda 1.000 TL taksit ödeyerek bu evlerden birinin sahibi olmak mümkün.

Güzel Duygu Sitesi, 25 metrekarelik 60 stüdyo tipi konut olarak tasarlandı. Ancak, evler bungalow villaları daha çok andırıyor. Toplam arsa alanı 6 bin metrekare, inşaat alanı ise 1.150 metrekare. Yani, düşük yoğunluklu bir yapılaşma. Projenin en çekici yanlarından biri her bir evin 75 metrekarelik bahçesinin olması. Doğa ve deniz manzarası ise Güzel Duygu Sitesi ya da Golf Villas'daki tüm evlerin sahip olduğu ortak görüntü.

Denize 4 kilometre mesafede yer alan Güzel Duygu Sitesi, sahile ve Akbük merkeze 5 dakika, Didim merkeze 10 dakika mesafede yer alıyor.

0 256 813 71 88

http://www.vrturkishhomes.com/

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön