29 / 03 / 2024

Didim Queen Daireleri'nde 110 bin TL'ye 1 ev alana 2 ev!

Didim Queen Daireleri'nde 110 bin TL'ye 1 ev alana 2 ev!

Aydın'ın Didim ilçesine inşa edilen Queen Daireleri'nde 110 bin TL'ye 1 ev alana 2 ev bedava...



Eşin İnşaat'ın Aydın'ın Didim ilçesinde 5 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği 24 konutluk Queen Daireleri'nde 1+1 ve 2+1 konutlardan bir tane alana aynı konuttan iki tane bedava veriliyor.

Kampanyaya dahil olan 110 bin TL'lik 55 metrekare 1+1'ler  ve 135 bin TL'lik 75 metrekare 2+1'lerden sınırlı sayıda kaldı.

Yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası ve çocuk havuzunun bulunduğu projede yaşam, Mart 2010'da başlayacak.

Temmuz ayının sonuna kadar geçerli olan kampanya ile ilgili www.emlakkulisi.com a konuşan Eşin İnşaat'ın sahibi Rıdvan Eşin;

"Queen Daireleri'ne yoğun ilgi var. Farklı şehirlerden de alıcılar çıkıyor. Çok sayıda kişi evleri görmek için Didim'e geldi. Ancak sıkıntı yaşadığımız tek nokta alıcıların taksitlendirme istemesi. Kampanyalı evlerimiz peşin olarak satılıyor. Alıcılar yüzde 10 ya da yüzde 50'sini verip kalanı eve taşındıklarında vermek istiyorlar. Kampanyalı olan 3 konut kaldı. Temmuz ayının sonunda tekrar eski fiyatlarımıza döneceğiz" dedi.

Dünyada ve Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle inşaat sektöründe de baş gösteren sıkıntıları biraz da olsa ortadan kaldırabilmek için çeşitli kampanyalar düzenleyen Eşin İnşaat'ın sahibi Rıdvan Eşin, sektörün bir an önce canlandırılmaya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

"İnşaatımız son hızıyla devam etmektedir. Eşin Group'un yaptıkları yapacaklarının teminatıdır" diyen Eşin, amaçlarının Mart 2010 olan teslim tarihinden 3 ay önce inşaatı teslim etmek olduğunu vurguladı.
 
256 813 71 88
www.vrturkishhomes.com
[email protected]

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön